Skocz do zawartości

smar do łańcucha ROHLOFF

Biniu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Aktualnie mamy komplet z odbiorem w Poznaniu...

Chyba się nie załapiesz, no ale poczekajmy, być może ktoś zrezygnuje - zawsze jest iskierka nadziei :)

Napisano

Olej jest już u mnie - dzisiaj dotarła paczka. Informacje o możliwości odbioru powysyłam wszystkim na PW dzisiaj. Prawdopodobnie jutro ok. 18 nad rusałką będzie pierwsza możliwość odbioru.

Napisano

Rzucę nawet dwa :) sobota 11:00 i niedziela 15:00 - miejsce to samo nad rusałką albo na pętli ogrody(dla mnie obojętnie). Proszę o kontakt tel. co najmniej dzień wcześniej :P Ogólnie mieszkam w okolicy rusałki/ogrodów więc jak ktoś będzie chciał w innym terminie odebrać to niech dzwoni do mnie, jak będę wolny to mogę podjechać.

Napisano

Dzięki valth!

Tak jak nieborak napisał, m. in. aktualna aura przeszkadza w odbiorze :icon_mrgreen:

W sobotę ma niby być 'lepiej', ale któż to wie, czasem nawet nie potrafią przepowiedzieć co będzie za godzinę.

Napisano

hej,

wyslalem info na PM, nawet jak bedzie lalo pojawie sie.

bede w niedziele o 15 ze sprzetem, tj. strzykawka, wezyk :yes:

• 3 tygodnie później...
Napisano

Valth tak właśnie dopiero teraz sie natknąłem na ten wątek, zostało ci coś jeszcze tego smaru ? bo byłbym chętny, może dla kumpla też bym brał a jestem spod poznania więc niema problemu z odbiorem

Napisano

Smaru już nie mam niestety - możesz zrobić kolejną zbiórkę, myślę, że kolejni chętni z Poznania się jeszcze znajdą :icon_mrgreen:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam serdecznie, rownież bylbym chetny bo juz mam dosyc hipolu ;/

chetny jestem na 50 ml (trzeba przetestowac;)

Pozdrawiam

Napisano

zaczekaj jak ktoś kupi i zacznie sprzedawać... ;)

to raczej nie jest kwestia sprzedaży,a wczesniejszego uzbierania odpowiedniej ilości chetnych na litr oleju... polecam czytac troszke wiecej niż ostanie posty :)
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...