Skocz do zawartości

smar do łańcucha ROHLOFF

Biniu

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Napisano

Witam,

wczoraj odstąpiłem 200 ml, resztę zostawię sobie, tak więc niestety nie

Czekałem na chętnych od lipca

pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Napisano

Witam, zastanawiam się nad zakupem puszki 1L - ktoś chętny do podziału? Może ma ktoś jakiś fajny rabat w centrumrowerowe.pl?

Pozdrawiam

Napisano

Dla siebie wezmę ok. 200 ml, czyli na razie mamy 500ml z Poznania + ewentualnie 100ml do wysyłki. Szczerze mówiąc niezbyt chce mi się wysyłać ale jeżeli nie będzie chętnych z Poznania to mogę. :) Ktoś jeszcze reflektuje?

Nie mam żadnego rabatu więc cena to 206 zł za puszkę razem z przesyłką - czyli 20,6zł za 100ml (chyba, że pojawi się ktoś z rabatem kto będzie chciał zamówić).

Napisano

Ok, czyli jest już 800ml z Poznania + 300 do wysyłki - aż za dużo. ;) Tak jak pisałem wolałbym nie wysyłać, więc jeżeli są jeszcze chętni z Poznania i okolic to 200 ml jest do wzięcia. Zamówienie będę składał dzisiaj i najprawdopodobniej na początku przyszłego tygodnia olej powinien być u mnie.

Co do buteleczek, to myślę, że najlepiej zrobić jak jak inni na forum, czyli każdy przyjedzie ze swoim pojemnikiem i przelejemy.

Napisano

Byłbym chętny na 100ml, jest to jeszcze aktualne, gdzie ewentualny odbiór? 100ml wychodzi za 20,6zł - masz napisane kilka postów wcześniej.

Napisano

Zobaczymy, czy każdy kto się zgłosił wcześniej będzie chętny. Ja w sumie cały czas się waham czy brać 200ml czy 100ml ;).

Aktualnie mamy komplet z odbiorem w Poznaniu, więc wysyłka odpada. Tak jak pisałem na początku przyszłego tygodnia paczka powinna już być - odbiór najchętniej w okolicy rusałki ale to jeszcze się ustali dokładnie jak już dostanę paczkę.

Napisano

W porządku, czekamy w takim razie na przesyłkę z niecierpliwością ;) Dłuższy czas czaiłem się na Rohloffa, odstraszała mnie jednak cena tej małej buteleczki, a tutaj nagle zamówienie z Poznania i 100ml za niespełna 21zł :D

Napisano

@ michalbike : no myslę dokładnie tak samo!! ja kupiłem w cyklo 50ml za 35pln!!! olej zacny,cena nieadekwatna ;p @ valth : jeśli znalazło by się 100 i dla mnie to czekam na PW ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...