Skocz do zawartości

smar do łańcucha ROHLOFF

Biniu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej, no to ja będę tak 22`25 na malcie, powiedzmy na ławkach od strony Lotosa... wyślij mi nr tel na PW to zadzwonię jak będę dojeżdżał :)

a tak poza tym to czy inni się wykruszyli ??? coś cicho się zrobiło

Napisano

Szybka i dobra rada dla wszystkich chętnych na olej od Binia... nie bierzcie strzykawek tylko pojemniczki na mocz lub coś innego w podobnym stylu :P jak się okazuje to najlepszy pomysł na przeniesienie zawartości. Rzuciłem się ze strzykawką ale temat nie wypalił ponieważ olej wycieka ze strzykawki.

Napisano

Dokladnie - potwierdzam slowa widzima, sam przyszedlem z pojemnikiem na mocz i to b. dobre rozwiazanie, bo na tym pojemniku jest od razu podzialka wiec mozna odmierzyc zadana ilosc.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam,

odświeżam temat ponieważ wakacje się skończyły a mi zostało jeszcze trochę ROHLOFA na zbyciu.

Jeśli są chętni to jak wcześniej pisałem odstąpię w cenie 10 zł/50 ml (cena sklepowa to 35 zeta)

pozdrawiam

Napisano

czy w gre wchodzi wysyłka ?

Sorry, ale nie, sprzedaję po kosztach i nie chce mi się bawić w wysyłanie, jak nie sprzedam to będę miał zapas na parę lat :-)

Napisano

Sorry, ale nie, sprzedaję po kosztach i nie chce mi się bawić w wysyłanie, jak nie sprzedam to będę miał zapas na parę lat :-)

Spoko. Może przy jakimś większym przypływie gotówki też kupie litr :(

Napisano

Witaj.

Proszę napisz gdzie i kiedy będzie można się zaopatrzyc?

Mieszkam na piątkowie, może gdzieś po drodze.

Witam,

w zależności od zainteresowanych, planuję spotkanie w sobotę ok. 11 nad Maltą, ewentualnie nad Rusałka lub na Cytadeli

Napisano

Miejsce pasuje każde choc nie ukrywam że nad Rusałką jest najlepiej, lecz w weekend nie ma mnie w Poznaniu. Szkoda :whistling:

Wtam,

możemy się umówić na piątek po południu

Napisano

Może byc piątek pasuje. Wybierz miejsce żebyś nie musiał z tą butlą za dużo jeździc. Tylko tak po 18.00 bo wcześniej się nie wyrobię.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Cześć,

jestem zainteresowany kupnem smaru, jeszcze posiadasz? :)

najlepiej by mi pasowały okolice rusałki, sołacz..

pozdr

Witam, mam jeszcze pół puszki, więc mogę się podzielić.

Możemy się umówić na Sołaczu - w zwykły dzień wchodzi w rachubę tak koło 19.

pozdrawiam

Napisano

Witam, mam jeszcze pół puszki, więc mogę się podzielić.

Możemy się umówić na Sołaczu - w zwykły dzień wchodzi w rachubę tak koło 19.

pozdrawiam

:) to jeśli pasuje może być dzisiaj lub w przyszłym tygodniu, gdyż jutro wyjeżdzam..

proszę o kontakt

pozdr.

Napisano

wysłałem odpowiedź na priv.

nic nie dostałem..chyba coś nie działa bo wczoraj też wysyłałem Tobie PW i chyba jej nie otrzymałeś (widzę że jest nieprzeczytana)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...