silenoz Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 siema jedzie ktoś na to http://www.bikeorient.pl/ ? bo jakichś współlokatorów szukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpralat Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ja się wybieram, ale nocleg w śpiworku na podłodze w sali planuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Ja się też wybieram, ale mam blisko, raptem 35km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ja też się wybieram, ale póki co rozważam opcję beznoclegową z powrotem autem wieczorem do Łodzi. Choć turystyczny wypad po okolicy na drugi dzień wygląda dość zachęcająco, poznałem namiastkę tamtych terenów w zeszłym roku robiąc pętlę Sulejów - Przedbórz - Sulejów po obu stronach Pilicy i jest bardzo ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
silenoz Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ok dzięki za info. temat do kasacji bo ja sie jednak nie wybieram:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 witam, wybiera się ktoś na Bike Orient By Cyklomaniak, 6 wrzesnia, Wiączyń kolo łodzi ? http://www.cyklomaniak.pl/index.php?akcja=fullnews&nid=342&name=Urodzinowy%20BOBCYK%20JAMa%20-%20Wi%B1czy%F1%202009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 a wiesz coś wiecej na temat tej imprezy? chodzi mi o zbieranie tych punktów bo nigdy niebyłem na czymś takim, jak ze znajdywaniem tych punktów, łatwo czy trzeba sie naszukać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dinsdale Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 wystarczy umiejętność czytania mapy (a czasem i poczucia humoru organizatorów )a powinno się udać coś odnaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.