Skocz do zawartości

[sklep-serwis] Gdzie w Łodzi szybko i tanio

krzycho1994

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś się orientuje gdzie w Łodzi jest dobry serwis rowerowy gdzie naprawią mi koło zusemkowane szybko i tanie. Tak żeby na miejscu nawet zrobili jeżeli to możliwe.

Centrowanie koła - szybko, tanio i w dodatku na miejscu? Śmiem wątpić, byś znalazł taki serwis.

• 2 tygodnie później...

a ja wiem i na dodatek znam ze 2 takie miejsca ( no znalazł bym więcej ale nie wiem czy od reki )

- Sprint na kopernika numeru nie pamietam ale jak jak się jedzie od WAM-u w strone kaliskiej to jest po lewej stronie - uwaga na kopernika są 2 sklepy to jest ten dalej w strone kaliskiej przykro mi ale numeru nie pamiętam, ale coś mi się kojaży że to Kopernika 62

- X-bike - ul. Radwańska 69 tylko tutaj jest mały problem bo jest tam 2 pracowników i jeden z nich niema zielonego pojęcia o tym, za to ten młodszy - to niema problem zrobi doradzi i tanio.

Fr - shop - też szybko. a o cene tutaj to musiał bys się dowiedziec ale jak pamiętam to coś koło 30 zł :| - wiec nie najtaniej.

I to też jest kwestia jak bardzo masz z8-owane to koło bo jezeli bardzo to nie wiem czy będzie tak od ręki ja jak miałem niewielkie bicie boczne to szybciutko "od reki" załatwili sprawe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...