traxmail Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Witam Czy ktoś wie po jakim czasie pojawią się wyniki maratonu na stronie ? ... i po jakim czasie można szukać fotek na sportografie ? Fantastyczny maraton Pozdrawiam
creative1989 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Wyniki powinny być już dzisiaj, ew. jutro, jak będzie naprawdę się okażę. Co do zdjęc- podaj im na ich stronie swój mail to ci prześlą informację kiedy będą dostępne zdjęcie
traxmail Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Napisano 8 Czerwca 2009 No właśnie po Chodzieży wpisałem tam swój email i nie doczekałem się żadnej informacji. Dopiero po długim czasie przypomniało mi się o nich i sprawdziłem raz jeszcze; no i były
creative1989 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 Ze strony Skandii: Wyniki z Gdańska Informujemy, że Sędziowie weryfikują wyniki Skandia Maraton Lang Team z Gdańska. Będą one dostępne w dniu dzisiejszym na stronie internetowej. Przepraszamy Uczestników za opóźnienie. poniedziałek, 8 czerwca 2009 - 13:58
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.