Skocz do zawartości

[zlot] Kiedy i gdzie nastepny zlot?

II zlot fr.org 2010  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsze wg ciebie miejsce zlotu:

• Beskidy
      37
    • Pieniny
      9
    • Bieszczady
      15
    • Jura Krakowsko-Cz?stochowska
      12
    • inne (zaproponuj)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Klaniam,

A moze administracja by zmodyfikowal tego posta do "Zlot kiedy i gdzie" i dodala ankietke?

Planowanie rok do przodu to cos z czym jestem zaznajomiony zawodowo :D

OSTRO!

I.

Napisano

Dodałam sondę, na razie tylko z miejscówkami - na planowanie terminu chyba jednak jeszcze za wcześnie.

Jeśli komuś przychodzą do głowy miejsca, które można ująć w ankiecie - prosimy o zgłoszenia :D

PS. można głosować na więcej niż jedną miejscówkę.

Napisano

Beskid Sądecki i Małe Pieniny zazębiają się , więc mimo, że zaznaczyłem Pieniny , jestem za obydwoma , trasa znajdzie się dla każdego :P

Napisano

Ja tylko dodam, że jeśli zwycięży opcja Beskidów, zrobimy albo dodatkową sondę co do konkretnego rejonu (Żywiecki, Śląski, Sądecki, Mały, Niski - trochę tego jest :D ), albo pogadamy z forumowymi lokalsami i na tej podstawie zadecydujemy, gdzie zaparkujemy :)

Napisano

Zapewne wygrają Beskidy. Wiele osób z tzw. ściany wschodniej pewnie wybrałoby się też na jakiś zlot, tyle że np żywiecki czy śląski jest dość daleko. Osobiście wolałbym beskid sądecki lub niski. Nie wspominając o Bieszczadach. Oczywiście osobną sprawą jest możliwość zakwaterowania tak dużej grupy możliwie w jednym miejscu.

Tak z ciekawości, ile osób było w tym roku na zlocie? nie zapisanych a fizycznie ;) ma ktoś takie dane?

Gość R3surrection
Napisano

ponownie apeluję!

nie w sesję :):):):P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...