Skocz do zawartości

[zlot] Kiedy i gdzie nastepny zlot?

II zlot fr.org 2010  

58 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsze wg ciebie miejsce zlotu:

• Beskidy
      37
    • Pieniny
      9
    • Bieszczady
      15
    • Jura Krakowsko-Cz?stochowska
      12
    • inne (zaproponuj)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Kolejny oficjalny Zlot FR.org zapewne odbędzie się w przyszłym roku. Wszelkie inicjatywy mile widziane ale nie chciałbym żeby tej rangi impreza nam spowszechniała.

Termin ponownie myślę, że optymalnie z początkiem czerwca czyli po maturach ale przed wyjazdami na wakacje.

Miejsce propozycje były dwie i miedzy nimi wybierzemy czyli Beskid lub Jura. Miejsce noclegowe myślę żeby rozglądać się za jakimś schroniskiem w stylu Orła lub jakiś internat szkolny.

Termin ponownie myślę, że optymalnie z początkiem czerwca czyli po maturach ale przed wyjazdami na wakacje.

Ja też się zgadzam z poprzednikami, że to wcale nie jest optymalny termin, a nawet ciężko powiedzieć, że jest on średni. Studenci mają sesję (a więc i ja) i nie ma mowy w tym czasie o jakimkolwiek wyjeździe. Najlepszy byłby początek lipca - to też jest przed wakacyjnymi wyjazdami (a w razie czegoś jak komuś zależy to może sobie zrobić wakacje na zlocie :D)

Co do terminu to jeszcze się uzgodni - a co do miejsca, to ja jednak optuję za Beskidami ;) . Mamy na forum harrego i peeotrsa - pierwszy z BB, drugi ze Skoczowa - więc na pewno będzie komu przewodnikować :D . A w Beskidach piękne jest to, że raz nabrawszy wysokości, można cały dzień jechać granią, delektując się fantastycznymi widokami ;) . No, i w Beskidy większości osób będzie jednak bliżej, niż w Sowie; a i połączenia kolejowe są sensowniej skonfigurowane (nie trzeba np. zawalać nocy).

Co by nie mówić, Beskidy rulez...

Co do terminu to jeszcze się uzgodni - a co do miejsca, to ja jednak optuję za Beskidami ;) . Mamy na forum harrego i peeotrsa - pierwszy z BB, drugi ze Skoczowa - więc na pewno będzie komu przewodnikować :D . A w Beskidach piękne jest to, że raz nabrawszy wysokości, można cały dzień jechać granią, delektując się fantastycznymi widokami ;) . No, i w Beskidy większości osób będzie jednak bliżej, niż w Sowie; a i połączenia kolejowe są sensowniej skonfigurowane (nie trzeba np. zawalać nocy).

Co by nie mówić, Beskidy rulez...

"moja" grupa też jest za Beskidami :P

Termin fakt do ustalenia. Chociaż na początku lipca maturzyści mają do załatwienia papiery na uczelnię. Więc będzie trzeba znaleźć sensowne rozwiązanie ;)

A tereny, Beskidy też są dla mnie ok. Tylko po tym jak pojeździłem w tych terenach może skończyć się tak, że będzie więcej tzw. dzwonów. W każdym razie gdzie by nie było, to ja się piszę :D

Termin fakt do ustalenia. Chociaż na początku lipca maturzyści mają do załatwienia papiery na uczelnię. Więc będzie trzeba znaleźć sensowne rozwiązanie :icon_mrgreen:

A to może w ogóle pod koniec wakacji? Jakaś końcówka sierpnia?

Studenci i tak często wyjeżdżają we wrześniu bo taniej i wiecej miejsca ;)

Poza tym sporo osób też jedzie w okolicach lipca - sierpnia w szczycie, a tak to będzie już po wszystkich maturach/sesjach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...