olecki Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Tak więc wpadł mi do głowy szalony pomysł zrobienia 400km w ciągu 4 dni. Będzie ciężko ale taki sobie wyznaczyłem cel, zobaczymy czy uda mi się go osiągnąć Póki co plan wygląda następująco: Dzień Pierwszy, Środa 10.06.2009 Wyjazd koło 16. Warszawa, Nieporęt <Zalew Zegrzyński>, Warszawa, Pruszków. W domu planuję być wieczorem. 120km. Dzień Drugi, Czwartek 11.06.2009 Wyjazd rano. Ożarów, Truskaw <Park Kampinoski>, Leszno, Borzęcin, Ołtarzew, Pruszków. Powrót do domu najpóźniej na 17, 80km. Czyli jest już 200km. Dzień Trzeci, Piątek 12.06.2009 Wyjazd z rana, przedział 8-8.30. Płochocin, Błonie, Sochaczew, Żyrardów, Grodzisk Maz, Pruszków. Powrót wieczorem. 100km. jest 300km. Dzień Czwarty, Sobota 13.06.2009 Wyjazd około godziny 9. Warszawa, Góraszka, Warszawa. 100km. Powrót na wieczór. I w tym momencie jest 400km, tak więc cel byłby osiągnięty. Teraz mam pytanie, czy może ktoś chciałby ze mną podjąć się wyzwania? Albo chociaż pojechać jedną z tych tras? I jak myślicie, uda sie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Brzmi naprawdę fajnie, ale jak ty zamierzasz jechać że wyjazd robisz z rana a powrót wieczorem? Przedstawione dystanse to jakieś 4-5 godzin pedałowania z czasem na popasy. W każdym razie zazdroszczę, sam chciałbym mieć czas na takie pedałowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Brzmi naprawdę fajnie, ale jak ty zamierzasz jechać że wyjazd robisz z rana a powrót wieczorem? Przedstawione dystanse to jakieś 4-5 godzin pedałowania z czasem na popasy. W każdym razie zazdroszczę, sam chciałbym mieć czas na takie pedałowanie Tzn to tak ogólnie napisałem z tymi godzinami. Orientacyjnie. Ja wiem że to dużo mniej czasu zajmuje, ale ja jeżdżę turystycznie. Co troche jakaś fotka, tutaj sobie chwile posiedze, odpoczne, tam coś zjem I się schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzYchuu Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 JA mieszkam na Bemowie, mam wolne do czwartku więc mogę się wybrać: Dzień Pierwszy, Środa 10.06.2009 Wyjazd koło 16. Warszawa, Nieporęt <Zalew Zegrzyński>, Warszawa, Pruszków. W domu planuję być wieczorem. 120km. Najlepiej na gg pisz 8477709 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Na pewno uda się taka wycieczka Ze średnia prędkością 15 km/h 100 km to 6h 20min. Nie jest to dużo. Mój kolega chce zrobić 350 km w jeden dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ehh jak to zawsze bywa troche sie wszystko komplikuje Środę mam niestety zajętą jak się dzisiaj okazało....w czwartek czas do 18 tylko i jeszcze z bratem będę leciał.... No nic, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.