Skocz do zawartości

[Gdańsk] Zdjęcia z maratonu

creative1989

Rekomendowane odpowiedzi

Najpierw próbowałem robić serią. to wyszło odwrotnie. Tło ostre, zawodnicy rozmazani ;)

Trzeba sobie jakoś radzić przy długich czasach naświetlania. 18 ciekawie powstała, szef grupy (najstarszy uczestnik imprezy) schował mi się za kimś na podjeździe i łapałem zdjęcie na zakręcie biegnąc.

Sporo tych zdjęć :P

Jeszcze na picassie znalazłem kilka albumów ze zdjęciami...

Do weekendu postaram się w miarę możliwości zgromadzić wszystkie albumy.

Jakby ktoś chciał przyspieszyć pracę to również zachęcam do ściągania zdjeć i przesłania mi linka do nich.

Chciałbym wszystkie zdjęcia zgromadzić u siebie i zamieścić linki w 1-szym poście

Jak się nie znajdą chętni do ściągnięcia wszystkich zdjęc z postów zekkera, Bolka, apsenda, i lukasa to ja to zrobię w czwartek pod wieczór :icon_mrgreen:

Ekhem, a o prawach autorskich nie słyszałeś?

Każdy może sobie z Picasy ściągnąć interesujące zdjęcia na użytek własny. Ale robienie takich paczek średnio mi się podoba.

PS. Jak ktoś chce wykorzystać na własnej stronie, nie ma problemu, byle podał autora i skąd pobrał. Miło jakby się zapytał o zgodę.

Należą się wielkie pokłony dla tych którzy stali wytrwale przy drodze i czekali, aż nadjedziemy żeby pstryknąć to jedno zdjęcie. Bardzo mi się podobają galerie i myślę, że reszta kolegów z siodła się zgodzi i dołączy do podziękowań ;)

Dzię-ku-je-my :icon_mrgreen:

Ekhem, a o prawach autorskich nie słyszałeś?

Każdy może sobie z Picasy ściągnąć interesujące zdjęcia na użytek własny. Ale robienie takich paczek średnio mi się podoba.

PS. Jak ktoś chce wykorzystać na własnej stronie, nie ma problemu, byle podał autora i skąd pobrał. Miło jakby się zapytał o zgodę.

no coś tam się obiło po uszach :P

No można, w sumie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...