Emo Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Czy ktoś może mi odpowiedzieć: Czy moge zmienić trasę z Medio na Mini ? - po wysłaniu zgłoszenia meilem na trasę Medio - ale płatności dokonam w dniu startu. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 mozesz zmienić, musisz to tylko powiedzieć w biurze zawodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emo Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Dzięki serdeczne ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matmod Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 A jeśli zapłaciłem za medio, to czy mogę zdecydować się na grand fondo i być sklasyfikowanym? pozdr mat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LRBUKOWSKI Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Na medio i gf decydujesz w trakcie którą trasę jedziesz. jest limit czasu wjazdu na ostatnia petlę gf. jak zdarzysz to możesz jechac gf jak nie zdazysz to jedziesz medio. 103 Ps. do zobaczenia na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.