Paciek Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Witam, ktoś kiedyś się wypowiadał nie za dobrze o serwisie Decathlon-a w Sosnowcu... nie wiecie czy może coś się zmieniło albo ktoś już tam był i oddawał swój sprzęt ??Jak on wyglądał po "przeglądzie" chyba że znacie jakiś inny dobry serwis na terenie Katowic,Sosnowca smile.gif z góry dzięki za odp.
andi333 Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Odpusc sobie decatlon (syf nie serwis ) niezły serwis w Sosnowcu ma merida,ewentualnie mk bike jest jeszcze serwis w giancie (tam nie wiem jak jest) i jeszcze obok kelys.
Mod Team bogus Napisano 6 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 6 Czerwca 2009 MK Bike lub jak chce Ci się jechać do Dąbrowy Górniczej to Magnes.
Paciek Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Napisano 6 Czerwca 2009 Wielkie dzięki i chciałem jeszcze zapytać co ile powinno się serwisować rower co 3 miesiące tak jak pisze w książce serwisowej czy można dłuższe czasowe odstępy robić ??
andi333 Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Serwis pierwszy tak żeby nie stracić gwarancji a potem trzeba się samemu nauczyc robić przy biku (zeby nie płacić) no chyba że jest to np.centrowanie kółek to trzeba smigac do serwisu
Mod Team bogus Napisano 6 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 6 Czerwca 2009 Pierwszy serwis po około miesiącu, potem po roku drugi gwarancyjny. Najlepiej samemu na bieżąco serwisować, a większy serwis raz do roku wystarczy. To oczywiście najlepiej po gwarancji wszystko stosować, coby to jej nie utracić kiedy się jakiś mechanik uczepi.
Paciek Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Napisano 6 Czerwca 2009 To już wiem wszystko dziękuje bardzo za odpowiedz i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.