rafalek940 Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witam mam malenki problem po odpowietrzaniu zauwazyłem ze klocki sa znacznei blizej niz zawsze potraktowałem je papierem sciernym ale to niewiele dało chodzi o to ze klocki tra mi o tarcze mam pytanie jak moca ew je rozszerzyc albo cos takiego pozdrawiam Rafał i dz z odp dodam ze jest to Avid juicy three Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel1315 Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Jak są za blisko i nie da się nic z tym zrobić no to trzeba popuścić trochę płynu z zacisku i w tedy klocki się oddalą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 do tego celu odkrecic lekko srube odpowietrzajaca rozszezyc klocki albo zacisnac delikatnie klamke zeby nie wylac za duzo płynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.