chicken002 Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam . Posiadam korbę i suport firmy profile racing http://www.profileracing.com/products_cranks.php taką jak tu . Jest to juz troche używane . Mam taki problem jak naciskam na korbę to mi tak coś skrzypi i mnie to denerwuje . Jak można usunąć tą usterkę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Najczęstsze powody skrzepienia to dostanie się brudu do suportu.Ściągnij korbę wykręć suport wyczyść wszystko posmaruj ,skręć. Co prawda z BMX nie miałem do czynienia ,ale być może to pomoże ,warto spróbować dużo to nie kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 wiem ale jak przeczyszczę to od nowa skrzypi po pewnym czasie na chwile przestaje i tu pojawia sie pytanie jak to mogę zabezpieczyć ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Moze czas na wymiane suportu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chicken002 Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 tylko za bardzo takiego suportu nie mogę znaleźć w Polsce :/ a da się dokupić gdzieś same miski bez osi ?? z łożyskami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Nie pozostało ci nic innego jak pisać do sklepów internetowych ,może gdzieś będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.