olecki Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Witam, Inside wrzucił line do Sb. W ten weekend w Góraszce coroczne pokazu lotnictwa ;> Tak patrze że ode mnie to by wyszło ok 50km. Może udało by się zebrać kilka osób i polecieć ekipą ? Ewentualnie zbierać się po drodze )
jasiu32 Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Jeśli nie będzie padało to jadę na pewno, tylko nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę. Będę startował z Piaseczna, w stronę mostu Siekierkowskiego, a powrót przez Górę Kalwarię. pozdrawiam
olecki Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Napisano 4 Czerwca 2009 Jeśli nie będzie padało to jadę na pewno, tylko nie wiem czy w sobotę czy w niedzielę. Będę startował z Piaseczna, w stronę mostu Siekierkowskiego, a powrót przez Górę Kalwarię.pozdrawiam Oo witam kolegę, trzeba w ogóle polatać kiedyś bo mamy blisko do siebie Co do Góraszki, zobaczę jak z pogodą Ale ma być deszcz :/ Tak więc dogadamy się na dniach.
Schwefel Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Miałem jechać jak co roku ale jak zobaczyłem co będzie latało to zrezygnowałem. Normalnie mizeria, w zeszłym roku był DC-3 i Catalina, 2 lata temu Mi-24 i Scandinavian Air Show a w tym roku nic nowego
jasiu32 Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 Po przejrzeniu prognoz pogody zdecydowałem, że jadę jutro. Wg. ICM'u ma padać dopiero po 16-17, a temperatura ma dojść nawet do ~19*C, więc jak ktoś jest chętny to możemy umówić się gdzieś w Warszawie z samego rana (9-10). Jak by coś to dzwonić Telefon - 507 82 02 43. pozdrawiam
olecki Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Napisano 5 Czerwca 2009 Ja w dalszym ciągu się zastanawiam. Będę wiedział wieczorem, albo dam info na kom jutro rano. faktycznie pogodowo ma być nieźle, tylko zimno troche. Zobaczymy ;]
karnaś Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 Mam dosyć blisko, ale jakoś nie chce mi się jechać. Dodatkowo Cobra mi latała wczoraj nad domem to się już napatrzyłem
olecki Napisano 5 Czerwca 2009 Autor Napisano 5 Czerwca 2009 jasiu32 jade. Chyba że wstane rano i będzie lało, wtedy rezygnuję. Obieram trasę prawdopodobnie przez Piaseczno, co Ty na to żebyśmy się tam spotkali?? Wyjazd planuje z domu koło 8:40. Jak będę dojeżdżał do Piaseczna zadzwonie
olecki Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Napisano 6 Czerwca 2009 Było fajnie Kontaktowałem się po drodze z Jasiem, niestety nie udało się jakoś spotkać, ale dzięki za pomoc w nawigowaniu W tamtą stronę leciałem przez Górę Kalwarię i zaraz za nią zerwała mi się linka od tylnej przerzutki :/ Ale nic, leciem dalej Powrót przez Wawę. Wyszło 124km. http://picasaweb.google.com/olecki93/Goraszka2009#
insideee Napisano 6 Czerwca 2009 Napisano 6 Czerwca 2009 Fajnie było odrzutowiec najlepszy Przbilem oponę i zostawiłem rower u znajomego co ma quady (na lotnisku) poszedłem z kołem do zakrętu na piechote, znalazłem jakiegos wulkanizatora który dał mi klej i łatki. Mam nietypowy wentyl i nie mógł mi na pompować, więc wróciłem na lotnisko i panie od pompowania balonów napompowały mi koło (troche) I wróciłem w deszczu do warszawy... A i zapomniałem zabrać rękawiczek (zostały na zepsutym quadzie) Przypomniałem sobie jak byłem w połowie drogi i mi w ręce było zimno Wyszło 34km Za 3 miesiące jadę na air show w radomiu, tam to się dzieje
olecki Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Napisano 6 Czerwca 2009 Widać nie tylko ja miałem problemy natury technicznej Czekamy co tam Jasiu napisze, może jemu też coś w rowerze poszło
jasiu32 Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 Mi wyszło 102km, z tego w terenie około 40. Wycieczka się udała, na szczęście zdążyłem przed deszczem. Rower spisał się bardzo dobrze, obyło się bez żadnych usterek. Trochę pobłądziłem po lasach, ale mapa i przechodnie pomogli mi znaleźć właściwą drogę. Zdjęć dużo nie napstrykałem, coś koło 110, ale z tego obiektom latającym niecałe 30
olecki Napisano 7 Czerwca 2009 Autor Napisano 7 Czerwca 2009 Mi wyszło 102km, z tego w terenie około 40. Wycieczka się udała, na szczęście zdążyłem przed deszczem.Rower spisał się bardzo dobrze, obyło się bez żadnych usterek. Trochę pobłądziłem po lasach, ale mapa i przechodnie pomogli mi znaleźć właściwą drogę. Zdjęć dużo nie napstrykałem, coś koło 110, ale z tego obiektom latającym niecałe 30 A o której wyjechałeś od siebie z domu i jakie tempo trzymałeś ( w tamtą stronę)?? Bo jak się pierwszy raz zdzwoniliśmy to żeś był ostro do przodu a ja turystycznie jechałem, 22-25km, czasami 30.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.