Klosiu Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Wlasnie w sklepie rowerowych zlapalem ulotke tego maratonu. W sumie niedaleko, moznaby sie przejechac. Pytanko do ludzi z okolic Glogowa: ktos to jechal? Jak z trasa, frekwencja, obsluga? Ze strony wynika ze giga to trzy rundy po +-23 km, ciekawa ta petla? www.mtbobiszow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Czesc ja bede, trasa nudna i długa, jeden stromy ale krótki podjazd. Tzn tak rok temu było, myśle że w tym będzie tak samo. Jest tylko jeden problem, będzie mocna obstawa Jutro zdam relacje jak nie zapomne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Czesc ja bede, trasa nudna i długa, jeden stromy ale krótki podjazd. Tzn tak rok temu było, myśle że w tym będzie tak samo. Jest tylko jeden problem, będzie mocna obstawa Jutro zdam relacje jak nie zapomne. Ma ktoś zdjęcia z tej imprezy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 A jak bylo w ogole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Dobrze. Pudło zaliczone. Trasa bardzo łatwa. Po prostu naciskało się na pedały i do przodu. Pod koniec zablokowałem SID'a, i już się nie dało odblokować więc jechałem całą końcówkę na sztywnym, w tym zjazdy które na szczęście nie wymagały żadnych umiejętności. SID przeżył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A to Ty miałeś tego LOOKA, a taki znajomy się wydawał Ja niestety przejechałem tylko niecałe okrążenie. Kapeć wykluczył mnie z dalszej rywalizacji. Zdjęć w galerii jeszcze nie ma, są te z zeszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.