Skocz do zawartości

[maraton] O Puchar Wzgorz Dalkowskich

Klosiu

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie w sklepie rowerowych zlapalem ulotke tego maratonu. W sumie niedaleko, moznaby sie przejechac.

Pytanko do ludzi z okolic Glogowa: ktos to jechal? Jak z trasa, frekwencja, obsluga? Ze strony wynika ze giga to trzy rundy po +-23 km, ciekawa ta petla?

www.mtbobiszow.pl

• 2 tygodnie później...
Gość BarteX88

Czesc ja bede, trasa nudna i długa, jeden stromy ale krótki podjazd. Tzn tak rok temu było, myśle że w tym będzie tak samo. Jest tylko jeden problem, będzie mocna obstawa :( Jutro zdam relacje jak nie zapomne.

Dobrze. Pudło zaliczone. Trasa bardzo łatwa. Po prostu naciskało się na pedały i do przodu. Pod koniec zablokowałem SID'a, i już się nie dało odblokować więc jechałem całą końcówkę na sztywnym, w tym zjazdy które na szczęście nie wymagały żadnych umiejętności. SID przeżył.

Gość BarteX88

A to Ty miałeś tego LOOKA, a taki znajomy się wydawał ;) Ja niestety przejechałem tylko niecałe okrążenie. Kapeć wykluczył mnie z dalszej rywalizacji. Zdjęć w galerii jeszcze nie ma, są te z zeszłego roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...