Skocz do zawartości

[wyprawa]

detonator

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Szukam kompana lub kompanów B) którzy wybiorą się ze mną na rowerze głównym szlakiem beskidzkim.

Długość trasy to około 520 km więc 6-7 dni trzeba bedzie poświecić

Termin wyjazdu planuje miedzy 17 lipcem a 20 sierpień choć skłonny jestem ruszyć prędzej jeśli komuś będzie bardzo zależało.

Noclegi planuje w schroniskach, choć jeśli bedzie trzeba, mogę biwakować pod chumrką :voodoo:

Mój styl jazdy to typowa turystyka górska, bez żadnych sprintów itp. Można powiedzieć lekkie enduro.

Można skrócić trase albo ją zmodyfikować, to wszystko zależy od osób które do mnie dołączą.

Wszelkie uwagi i sugestie mile widziane :blink:

Pozdrawiam

Napisano

Planowaliśmy z kumplem podobną trasę zrobić, taką trans carpatię. Nie koniecznie wszystko GSB, ale ogólnie od Beskidu Śląskiego do końca Bieszczad, czy, jak dobrze z tempem pójdzie, nawet zahaczyć o Bieszczady Ukraińskie. Tylko że my, bez fałszywej skromności, jeździmy dosyć szybko. Trzeba by ustawkę zrobić, czy by Ci tempo odpowiadało. Of kors, wyjazd turystyczny, to nie tempo maratońskie, ale warto być dopasowanym.

Napisano

No można by jakąś ustawke zrobić :confused:

To nie jest tak że ubzdurałem sobie taką wyprawe i nie mam żadnego przygotowania-jeżdzę już troche i jestem raczej pewien że poradze sobie, choć jak twierdzisz że tak szybko śmigacie to faktycznie moge mieć problem :wallbash:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...