kamil4772 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 potrzebuje miski do suportu TRUVATIV GIGA PIPE. Jedna mi się zapodziała rower w częściach i jestem w kropce. a nie chce kupować całego suportu :/ dlatego jak ktoś z was ma rozwalony suport a jedna miska mu została to jestem chętny może ktoś się orientuje jakie miski będą z tym wkładem kompatybilne? gdzie je moge dostać? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Poszukam w piwnicy- chyba gdzieś miałem, ale nic nie obiecuję. Jak znajdę to podasz adres to Ci podeślę. Przeszukałem piwnicę i niestety nie znalazłem. Miałem je na 100%, bo wymieniałem taki suport dla kumpla. Albo je wyrzuciłem, albo gdzieś wsadziłem tak, że nie mogę znaleźć... Myślałem, że pomogę, a tu niestety nic nie wyszło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil4772 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Potrzebuje tylko jedną taką miske, bo jedną mam. Taka pierdoła a się zamontować nie da :/ Bardzo dziękuje za fatyge Gdybyś jednak znalazł daj znać. Oczywiście zapłace za miske i przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zaspawać trzeba. Pewnie, że dam znać jak znajdę. 3maj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.