djpawelus Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 witam kupilem ten smar http://allegro.pl/item645261820_holmenkol_...otechnolog.html i pytanie czy ktos go juz uzywal? Jakie opinie. Ja bede mógł go dopiero użyć pod koniec tygodnia ale juz teraz chcialbym wiedziec
Andrew Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Z doświadczenia wiem, że smary w sprayu są bardzo kłopotliwe w nakładaniu - trudno o precyzję i odpowiednią ilość. Poza tym cena tego smaru jest taka sama lub wyższa od ceny FL - 120ml zielonego FL kosztuje 25zł(60ml - 15zł) Czekam na recenzję
premier2 Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 To jest droższe nawet niż Rohloff i FL Pro Road razem wzięte . Ale poczytam o wrażeniach z testowania technologi nano
Martinii Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Mozna go wypsikac do buteleczki i potem aplikowac tak jak kazdy inny smar - po kropli na ogniwo
djpawelus Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Napisano 4 Czerwca 2009 witam dzisiaj popryskalem nim czesci. Zobaczymy jak sie bedzie sprawowal tylko nie wiem czemu na razie piasek mi sie przkleja
Artro Napisano 4 Czerwca 2009 Napisano 4 Czerwca 2009 Juz widze ze ten smar to jakas jedna wielka sciema... Co Cie podkusilo do tego wynalazku!? Moze zrob tak jak Martinii mowi, do buteleczki i jakas strzykawka aplikuj. Ja zawsze przecieram z zewnatz lancuch szmatka nasoczona benzyna ekstrakcyjna i lancuch nie lapie tak strasznie syfu, to samo polecam Tobie Pozdrawiam, Artro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.