exist Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pytanie takie jak w temacie. Moj ulubiony magazyn to bikeBOARD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 wyboru za duzego nie ma. bike action magazyn rowerowy, bike board rower tour. kazdego troche, nie ma ktory najbardziej czesto chetnie siegam po zagraniczne jak tylko moge, ale ceny w polsce powalaja.. dlatego przegladam w sklepach jak juz jestem, a tak to specjalnie zeby jezdzic tylko po to, to nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja zazwyczaj bikeaction, czasem wpadnie mi w rece bikeboard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiill Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Czytuje bikeBoard i rower tour - kupuje co miesiąc, choć bB cenie sobie bardziej, w rękach nie miałem jeszcze bike action, MR przeglądam sporadycznie w kiosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kirkris Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 MR i BB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja właściwie tylko Rowertour, ewentualnie przeglądam BB w empiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bebu Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 BikeBoard i Bike Action. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 3 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Magazyn Rowerowy i bikeBoard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3aran Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja czytam tylko BB. MR i RowerTour kupiłem dwa razy- nie przypadły mi do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
accentinferno Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja MR i BB. bike action mam zamiar zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Magazyn Rowerowy i bikeBoard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 bikeboard, ale mr czasem czytam w empiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja czytam o rowerach wszystko co wpadnie mi w ręce. regularnie kupuję BB i troche rzadziej MR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nevermind Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Ja czytuję regularnie Magazyn Rowerowy i BikeBoard, przy czym wyżej cenię MR. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 MR prenumeruje, resztę polskich i zagranicznych czytam w Empiki w zależności co się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Kupiłem trzy numery MR w życiu i w żadnym nie było co czytac ani nawet pooglądac. Dlatego od czterech lat jestem stałym czytelnikiem BB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 bB i MR - najczęściej jednak w empiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meXy Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Magazyn Rowerowy. Jest najbardziej fachowym pismem na rynku, resztę sporadycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 chyba nie ma sensu kupowac tych magazynów skoro i tak wszystkie informacje w nich zawarte moxna znaleźć w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morpheo Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Ok. Tylko np. taki biker-student musi zabić czymś nudę na wykładach ]:-> Regularnie - bB. Raz na 100 lat - MR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Prenumerata MR - dla mnie jest ok, tylko zazwyczaj dostaję go do domu pod koniec pierwszego tyg. miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.