marek93 Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam Szanownych Forumowiczów. Zakupiłem rower do dirtu i chciałbym sobie trochę "polatać", tylko nie mam gdzie. Wiecie może gdzie mógłbym zrealizować swój plan? fajnie by było, żeby ktoś coś mi pokazał co i jak. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 3 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wrotkowisko Jutrzenka przy ul. Rozbrat 5, obok popularnej ścieżki rowerowej. Jeżeli chodzi o naturalne przeszkody to: Kazura, Bartycka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Górka Kazoorka - tam jest tor 4x, na którym są często organizowane zawody. Poza tym Śmieciara na Bartyckiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 3 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No przecież wspomniałam o nich. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No fakt, jakoś przegapiłam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 3 Czerwca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A wiesz że jak się jedzie z Truskawia do wawy to na wysokości Izabelina są jakieś hopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek93 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Fajnie że odpisało kilka osób W weekend na pewno się gdzieś wybiorę. za wszystkie odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.