cusek Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Witajcie dziś pokusiło mnie żeby wyczyścić swój amor Suntour XCR LO (były powody) Wszystko ładnie do póki nie pokusiło mnie żeby wykręcić całkowicie pokrętło regulacji skoku. Do póki szło kręciłem palcami a później francuzem no i wykręciłem okazało się że nie bardzo o to mi chodziło otrzymałem to: dziwnym trafem to się otwiera: chciałem wkręcić to z powrotem lecz nie jest wykonalne ponieważ na samym dole tego czegoś nie ma gwintu zaznaczone na zdjęciu. Wygląda to na fabryczne. Teraz moje pytanie jak to wkręcić? Próbowałem dociskać z góry różne cuda i nie mam pojęcia. Znalazłem to: http://www.srsuntour-cycling.com/customGat...-SF9-XCR-LO.pdf ten element to numer 13. Dodatkowe fotki: Czekam na szybką pomoc,
cusek Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Napisano 2 Czerwca 2009 Może źle to nazwałem to regulacja twardości.
c1ach Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Wersje bodajże TA miały Choć na pokrętle ze zdjęcia jest napis "Preload" , więc zapewne chodzi jednak o regulację napięcia sprężyny.
cusek Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Napisano 3 Czerwca 2009 Naprawili mi to w serwisie, ale chciałbym to wymienić razem z tą miską ma ktoś na sprzedaż cały regulator?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.