Elo78 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Witam , chciałbym sobie kupic buty pod system spd w Poznaniu. Gdzie według was najbardziej opłacało by się nabyć buciki tak do 200 zł. Jakie sklepy byście polecili z dużym wyborem lub modelami z poprzednich kolekcji po przecenach?
twmax Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Witaj Ja swoje kupiłem w Cykloturze. pozdrawiam MAX
sq3mka Napisano 9 Czerwca 2009 Napisano 9 Czerwca 2009 Zdecydowanie Cyklotur...miła obsługa i przede wszystkim tanio
twmax Napisano 10 Czerwca 2009 Napisano 10 Czerwca 2009 Zdecydowanie Cyklotur...miła obsługa i przede wszystkim tanio Tanio ??? Chyba że masz rabat pozdrawiam MAX
speq Napisano 12 Czerwca 2009 Napisano 12 Czerwca 2009 Mają tanio Szczególnie jak trafisz na zeszloroczny model po starej cenie Ja kupowałem w styczniu chyba jakoś to mieli braki - teraz pewnie uzupełnili ofertę. Cyklotur - polecam.
nikodem Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 tak jak koledzy największy wybór ludzkie ceny jak chcesz tanio do MTB to jeszcze decathlon
Zbyhoo Napisano 18 Czerwca 2009 Napisano 18 Czerwca 2009 kiedyś w skiteamie mieli super obnizki, trzeba miec farta i tam zaglądąc
Damix Napisano 20 Czerwca 2009 Napisano 20 Czerwca 2009 Podepnę się i pytanko : gdzie w poznaniu znajde sklep gdzie dostane buciki SPD Diadora ?
widzim Napisano 25 Czerwca 2009 Napisano 25 Czerwca 2009 apropo butów SPD Diadory... również szukałem ponad miesiac w Pozku ale zapomnij, jedynie internet. Co prawda Diadory nie kupiłem ale szczerze mogę polecić SHIMANO MTB SPD SH-M122 Przymierzałem wiele rodzajów ale te moim zdaniem najlepsze w cenie ok 300zł A kupiłem w www.CentrumRowerowe.pl
Damix Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 Coż ... szkoda Ja zamierzałem kupić również M122 ale Diadora jakoś bardziej do mnie przemawia w kwestii wykonania mimo iż nie miałem tych bucików w ręku . A bez mierzenia nie będę kupował
premier2 Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 Damix na allegro są przeceny Diadory, zastępują je pewnie nowymi modelami. Ja kupiłem przez net, rozmiar o 1 nr większy niż normalne obuwie i pasują idealnie. Co do jakości, to przyznam, że jest naprawdę świetna. Stacjonarnie można kupić na 100% w Lublinie, czy gdzieś jeszcze to nie wiem.
lukas_t1 Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 ryba kiedys chyba mial diadore, swoja droga bardzo dobre i wytrzymale buty
Damix Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 Taak ale to kiedyś ;p nie wiem jak teraz bo nawet nie ma swojej strony internetowej -.-
miskov17 Napisano 21 Lipca 2009 Napisano 21 Lipca 2009 Kto? Ryba nie ma strony? http://www.rowery-rybczynski.pl/ a i Diadorę ma Choć fakt faktem bodajże całe 2 modele ale to już wina samego przedstawiciela Diadory, który wycofał się z naszego rynku. Sam wczoraj szukałem butów bo w Northwave'ach złamałem podeszwę i rzeczywiście dość cieńko jest z dostępnością. Sidi, Shimano zdecydowanie najpopularniejsze, od biedy DMT, Specializedy czy Adidasy(teraz to Mavic) ale i tak większość na zamówienie. Skończyłoło na Diadorach od Ryby
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.