Pulse Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 W regulaminie o sektorach "...W następnych edycjach, ustawienia w sektorach startowych nastąpią według punktacji w klasyfikacji generalnej uzyskanych przez uczestników w kolejnych edycjach maratonu..." Nigdzie nie widze klasyfikacji sektorowej. Klasyfikacja generalna jest, ale nie widze rozpiski od ilu punktow przynalezy sie do danego sektora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 na zawodach masz kartke wywieszona przy biurze ktory jestes, a wlasciwie w ktorej setce jestes...no i zgodnie z tym zajmujesz odpowiedni sektor...tak jest w teorii, a w praktyce...hmmm...w bielawie pilnowano kto gdzie wchodzi....w naleczowie byla pelna dowolnosc i tak w pierwszym sektorze mozna bylo spotkac tubylcow na makrokeszach i w trampach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no niezle, moge liczyc na sektor? 413 pkt i 118 miejsce w generalce m2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no liczyc mozesz...ale na sektor 2 czyli od 101 do 200 albo i nawet na od 201 do 300 bo pamietaj ze bedac 118 w m2 bedziesz pewnie na granicy 200 open Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 A sektory sa podzielone na medio, mini i gran fondo? Startowalem tylko w chodziezy, i w zasadzie nie bardzo wiem gdzie teraz bede musial sie ustawic :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tops Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Medio razem z Gran Fondo, Mini oddzielnie (jakieś 5 min później). Przed startem sprawdź na tablicy parafialnej, do którego sektora się łapiesz (po numerach), ale jeśli masz tylko start w Chodzieży, to pewnie zostanie Ci ostatni sektor (tzw. reszta). Niemniej nie jest źle, Mini i rodzinny będziesz miał z tyłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A moze mi ktos wytlumaczyc czemu sluzy ta lista startowa? ;] Jestem tam na liscie wsrod zawodnikow posiadajacych nr startowy i tak sie zastanawiam czy to do czegos upowaznia czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gleba Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 A moze mi ktos wytlumaczyc czemu sluzy ta lista startowa? ;] Jestem tam na liscie wsrod zawodnikow posiadajacych nr startowy i tak sie zastanawiam czy to do czegos upowaznia czy co ? Nie musisz podchodzić do okienka przed startem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 pozatym skoro tam jestes to masz pewnosc ze org dostal wplate na konto juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.