clyde22 Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Niejednokrotnie chcę wyjechać na trening lub wycieczkę ale mam niesamowitego lenia, jakbym się wypompował. Nie jeżdżę "zawodowo" wink.gif ale swoje treningi prowadzę obecnie na siłę. Czy ktoś może wie czym to jest spowodowane ? Myślę skromnie że brak mi witamin ale chciałbym poznać Waszą opinię. Dziękuję smile.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 przyczyn moze byc wiecej nizli wlosow na twej glacy z tego cos napisal wynika ze problem tkwi w przetrenowaniu psychicznym czyli za duzo roweru - odstaw calkowicie na tydzien czy 10dni i ochota sama wroci a jak nie to jednak to nie twoj sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Tu masz sposoby, jak temu zaradzić: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;hl=motywacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.