Kubabe18 Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Kupiłem sobie nowy amortyzator XCR'a ale to mniej ważne. Problem polega na tym że na połączeniu pomiędzy ramą, a amortyzatorem, na tym złączeniu coś mi ociera i jak skręcam to przeszkadza strasznie ;/ cieżko sie przekręca kierownicą. Miał ktoś kiedyś coś takiego ? To sie dotrze czy coś mam zrobić ? Prosze o pomoc ;]
Kubabe18 Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Napisano 1 Czerwca 2009 No właśnie nie, bo próbowałem na różne sposoby i nie da rady wydaje mi sie ze tam jakaś podkładka musi isć możliwe to ?
mane Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Metalowy ring zakładany na amora... I został zapewne na starym amorze.
Kubabe18 Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Napisano 1 Czerwca 2009 Ty no jest takie coś tylko że ja myślałem ze to jest na stałe ;] A nie wiesz może czy to jest odkręcane czy sie sciąga poprostu ?
mane Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Na tylnej części pod bieżnią powinno być małe wcięcie na śruboręt. I o ile nie uszkodziłeś dolnego łóżyska, to po zamontowaniu bieżni w nowym amorze stery powinny działać normalnie. Ale jeśli jeździłeś bez bieżni, to może będziesz zmuszony do kupna nowych sterów.
Kubabe18 Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Napisano 1 Czerwca 2009 Znaczy no nie jeździłem tylko próbowałem czy działa. Moze z 2 km bo jeszcze od kolegi wrociłem to jeszcze może być ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.