Damix Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam Przymierzam się do zakupu nowych okularów na rower . Znalazłem podany wyżej model ponieważ przykuł moją uwagę soczewkami fotochromowymi , a w tej cenie to rzadkość . I pytanie : czy są w tej cenie inne godne uwagi okulary na rower z soczewkami fotochromowymi ? Miał ktoś z was z nimi do czynienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Przepraszam , że post pst pod postem ale nie można edytować Znalazłem ciekawą ofertę i chyba kupię wyższy model EQUINOX http://www.be-cool.com.pl/index.php?z=3&am...=18&id=1741 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lextalionis Napisano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 To zajrzyj do działu testy... Tam masz opisane te okularki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Model EQUINOX jest opisany , owszem ale Galaxy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 EQUINOX mogę polecić. Jedyne co mi nie pasuje że sa trochę szerokie. i na wybojach delikatnie się zsuwają. Ale to raczej już sprawa mojej fizis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 EQUINOX mogę polecić. Jedyne co mi nie pasuje że sa trochę szerokie. i na wybojach delikatnie się zsuwają. Ale to raczej już sprawa mojej fizis To bardzo źle Moja "facjata" lubi bardziej wąskie okularki Ale ide dzisiaj przymierzyć je w cyklotur i się przekonamy . Jak nie będą pasować EQUINOX to Galaxy lub ostatecznie galaxy JR będą musiały u mnie zagościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damix Napisano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 No i się stało zakupiłem EQuinox w Cyklotur . Na początku miałem brać galaxy ze względu na cene ale jak zobaczyłem siebie w tych okularach to stwierdziłem , że nie będę się narażał na rechot napotkanych osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czajam Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Siema. Tez zastanawiam sie nad tymi okularami. Powiedz jak ci sie jezdzi? Ile czasu trwa zmiana szkiel (fotochromowych) z jasnych na czrne i odwrotnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.