TocaS Napisano 21 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 No i poszła dętka schwalba, idę spać i nagle słyszę pfffffffffsssssssssyyyyy, wychodzę z pokoju patrzę dętka poszła się je....... Dziura od strony felgi, zastanawiam się czy nie jest to wina 5 barów w połączeniu z odchudzonymi dętkami, założyłem dętkę Contiego bo taką miałem pod ręką i dałem do 4 bar. Jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grom Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Witam. Możecie polecić mi jakiś fajny komplecik opon? Zastanawiam się nad Continentalami Mountain King SS 2,2; Może jakieś Shwalbe? Np NN i RR? Albo Hutchinson (tylko nie wiem jaki model). A co powiecie o Geaxach, np. model Mezcal (lub inny bardziej odpowiedni do moich wymagań) Szukam opon do mocnej jazdy w górach, ale bez DH. Raczej mocne XC, AM. Nie muszą być to dwie takie same opony. prowadząca może być inna, z resztą sami wiecie i orientujecie się zapewne jakie komplety, połączenia będą najlepsze. Mój Budżet to ok 300zł/ +- 20zł (ale najlepiej jak najtaniej ) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QauczuQ Napisano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 ehh, autor tego wątku miał podobny problem do Twojego. Przeczytaj wątek od początku a poznasz jego historię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.