urbanek18 Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Z tego co pisze się na forum to ciągle mowa o maratonach i wyścigach mtb, a czy są organizowane jakieś zawody na szosie lub przełajach dla młodzików? Jeśli tak to proszę napisać mi jakie są warunki uczestnictwa, i gdzie takie wyścigi są organizowane (chodzi mi głównie o Mazowsze i wschodnią ścianę Polski). Z góry dziękuje za odpowiedzi.
marsman Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 a zobacz tu http://www.supermaraton.org/ nigdy się tym nie interesowałem. raz tylko wbiłem się w grupke mastersów i tak sobie z nimi rundke zrobiłem
Klosiu Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Wczoraj byl w Lesznie na dystansach 80-160-240 km, wczoraj chyba byla tez KaszebeRunda.
urbanek18 Napisano 31 Maja 2009 Autor Napisano 31 Maja 2009 A jakieś wyścigi gdzie się na crossach jeździ?
Klosiu Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 W kazdym takim maratonie jest kategoria "inne" tam sie wrzuca ludzi jadacych na crossach, goralach, tandemach itp. Nie ma maratonow szosowych tylko dla ludzi na goralach/crossach, to by sie mijalo z celem .
marsman Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 W kazdym takim maratonie jest kategoria "inne" tam sie wrzuca ludzi jadacych na crossach, goralach, tandemach itp. dokładnie. w tym o którym wspominałem również była taka kategoria. po wyścigu gadalem troche z gościem który jako jedyny w niej startował. na wypasionej maszynie XC ( Kozaki, WCS'y i takie tam ) z wąskimi oponami i tylko było jakieś ograniczenie szerokości opon. do 1,5' o ile dobrze pamiętam.
bratc Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 Zobacz na www.rowery.pttk.pl - Karpacki Maraton Rowerowy. 100 km z czego większość po asfalcie.
lajtspid Napisano 5 Czerwca 2009 Napisano 5 Czerwca 2009 W zeszłym sezonie jedna z edycji Mazovia MTB była zdaję się szosowa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.