Artro Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Siema, chcialbym zebyscie pisali co sadzicie o poszczegolnych sklepach i serwisach w Kielcach Do ktorego serwisu warto sie udac, w ktorym zgola z pieniedzy i nic nie zrobia, gdzie sobie licza najwieksza marze etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buldi Napisano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Z mojego doświadczenia mogę polecić dwa sklepy: na 1-wszego Maja (z reguły robią rower od ręki jak sie powie, że pilna sprawa (przynajmniej ja tak mam )), natomiast drugi to "Suport" na Sienkiewicza (też nie trzeba czekać długo i ceny nie są odstraszające) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Na 1go maja sa 2 sklepy: "Rower Market" ul. 1-ego Maja 56 Blizej ronda Herlinga-Grudzinskiego Centrum Rowerowe Margo ul. 1-go Maja 70 Troche dalej i trzeba wejsc troche w taki obskurny plac W sumie tak zcytam teraz o tym sklepie Suport i wszyscy mowai ze najlepszy w Kielcach a to jest jedyny w ktorem nigdy nie bylem We Wsol Sporcie tez sie dobrze znaja na rzeczy, jednak ich ceny mnie zabijaja :/ Gola z pienidze rowno... Chyba najwieksza marza w Kielcach :/ Ale fachowosci im odmowic nie mozna, a to sie ceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bts Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ja z kolei polecam 2 sklepy: - PIĄTEK-Sport (ul. Wesoła) - profesjonalna obsługa (czasami sam p. Piątek w końcu), ceny też dobre - kupiłem buty z poprzedniego sezonu (nowe) z ceną zjechaną do połowy pierwotnej Poza tym ogólnie sklep dobrze wyposażony, sporo ciuchów chociażby. - GIANT na Sienkiewicza. Miła atmosfera - wchodzę kiedyś do sklepu a facet pyka sobie na gitarce, obok uważnie przysłuchujący się jego koleżka. Za to nie podoba mi się obsługa wsół-sportu. Jakby robili łaskę odpowiadając na pytania :/ Rozumiem, że można mieć gorszy dzień / nie chcieć włazić w d... klientowi, ale pewne minimum trzeba spełniać. Oczywiście nie tyczy się to wszystkich obsługujących. W końcu komu zależy na tym, żebym coś kupił w tym sklepie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vesmir Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja również stołuje się na 1 maja i polecam "Rower Market" ul. 1-ego Maja 56 Blizej ronda Herlinga-Grudzinskiego ( w bramie ) Szybko miło sprawnie zawsze doradzą zawsze (prawie) z jakimś rabatem $-% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A gdzie polecicie mi żebym się udał z centrowaniem kół? wypadałoby żeby znali się na rzeczy, bo kółka na szprychach 2,0-1,5-2,0 dosyć wycieniowane, więc sztuka niezbyt łatwa. Próbowałem już kiedyś we Wsóle, ale nie byłem zadowolony z efektów, do tego cena spora. 1-go Maja czy Suport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Jesli w suporcie trafisz na mechanika a nie jego zone, to koles ci to zrobi profesjonalnie, a jesli jego zona to po ch...u 1go maja sa 2 sklepy, w sumie oba niezle. Na 1go maja 56 koles mnie kojarzy i cos tam zawsze doradzi, natomiast na 1go maja 70 koles traktuje mnie jak jakiegos losia, ktoremu mozna sprzedac deorke w cenie xt. Ale po 3 minutach rozmowy kapuje sie, ze nie sprzeda mi blyszczacej, ladnie opakowanej kichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl3 Napisano 14 Września 2009 Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Żeby nie tworzyć nowego tematu... Jaka jest jakość usług w sklepie rowerowym Agat, na ul. Tylnej w Ostrowcu Św.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 4 Października 2009 Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Co myślicie o sklepie w Kielcach na Kordeckiego77? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buldi Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Jeszcze tam nie byłem, prawdę powiedziawszy to pierwszy raz o nim słyszę. Czy to nowy sklep?? Ale w sumie to czym więcej miejsc związanych z rowerami tym lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam9502 Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Tak nowy,rozdawali ulotki na mieście ale ja jestem z poza Kielc i tam nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buldi Napisano 13 Października 2009 Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Skoro to nowy sklep to z całą pewnością nie da się jeszcze stwierdzić co i jak z nim, trzeba poczekać aż interes się rozkręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmi3lu Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Orientuje się może ktoś z was, czy o tej porze roku są jeszcze w kieleckich sklepach części rowerowe??? Bo niektórzy na zimę wchodzą w narty. I czy wiecie może gdzie są jakieś wyprzedaże??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slovakov Napisano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Jestem tu całkiem nowy, więc przede wszystkim Witam Wszystkich I od razu mam do Was pytanie: gdzie najlepiej w Kielcach składać koła? Chcę złożyć lekkie kółka na szprychach DT Revo, więc wolałbym, żeby było to zrobione porządnie. Macie jakieś doświadczenia? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalkielce Napisano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Osobiście polecam sklep oraz serwis pana Jarka Sucheni facet zna się na rzeczy i nie ciśnie bajery jak ten wyżej ul.1-Maja (chyba 70).Znam Jarka "SUCHEGO" od momentu poskładania pierwszego roweru ,do zakupu 3-ego roweru.Każdą naprawę czy centrowanie jest ekspresowo i fachowo wykonane.Wiem że tylko tu doradzi mi ktoś kto mnie nie chce ubrać w koszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hatim Napisano 15 Maja 2011 Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 A co sądzicie o sklepie WSÓŁ na ul. Czarnowska 22 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 16 Maja 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Drogo, drogo i jeszcze raz drogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.