Skocz do zawartości

[sklep&serwis] Sprawdzony, dobry sklep&serwis w Kielcach?

Artro

Rekomendowane odpowiedzi

Z mojego doświadczenia mogę polecić dwa sklepy: na 1-wszego Maja (z reguły robią rower od ręki jak sie powie, że pilna sprawa (przynajmniej ja tak mam :) )), natomiast drugi to "Suport" na Sienkiewicza (też nie trzeba czekać długo i ceny nie są odstraszające) :D

Na 1go maja sa 2 sklepy:

"Rower Market"

ul. 1-ego Maja 56 Blizej ronda Herlinga-Grudzinskiego

Centrum Rowerowe Margo

ul. 1-go Maja 70

Troche dalej i trzeba wejsc troche w taki obskurny plac :)

W sumie tak zcytam teraz o tym sklepie Suport i wszyscy mowai ze najlepszy w Kielcach a to jest jedyny w ktorem nigdy nie bylem :D

We Wsol Sporcie tez sie dobrze znaja na rzeczy, jednak ich ceny mnie zabijaja :/ Gola z pienidze rowno... Chyba najwieksza marza w Kielcach :/

Ale fachowosci im odmowic nie mozna, a to sie ceni

Ja z kolei polecam 2 sklepy:

- PIĄTEK-Sport (ul. Wesoła) - profesjonalna obsługa (czasami sam p. Piątek w końcu), ceny też dobre - kupiłem buty z poprzedniego sezonu (nowe) z ceną zjechaną do połowy pierwotnej :D Poza tym ogólnie sklep dobrze wyposażony, sporo ciuchów chociażby.

- GIANT na Sienkiewicza. Miła atmosfera - wchodzę kiedyś do sklepu a facet pyka sobie na gitarce, obok uważnie przysłuchujący się jego koleżka. ;)

Za to nie podoba mi się obsługa wsół-sportu. Jakby robili łaskę odpowiadając na pytania :/ Rozumiem, że można mieć gorszy dzień / nie chcieć włazić w d... klientowi, ale pewne minimum trzeba spełniać. Oczywiście nie tyczy się to wszystkich obsługujących. W końcu komu zależy na tym, żebym coś kupił w tym sklepie?

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

A gdzie polecicie mi żebym się udał z centrowaniem kół? wypadałoby żeby znali się na rzeczy, bo kółka na szprychach 2,0-1,5-2,0 dosyć wycieniowane, więc sztuka niezbyt łatwa.

Próbowałem już kiedyś we Wsóle, ale nie byłem zadowolony z efektów, do tego cena spora.

1-go Maja czy Suport?

• 2 tygodnie później...

Jesli w suporcie trafisz na mechanika a nie jego zone, to koles ci to zrobi profesjonalnie, a jesli jego zona to po ch...u :)

1go maja sa 2 sklepy, w sumie oba niezle.

Na 1go maja 56 koles mnie kojarzy i cos tam zawsze doradzi, natomiast na 1go maja 70 koles traktuje mnie jak jakiegos losia, ktoremu mozna sprzedac deorke w cenie xt. Ale po 3 minutach rozmowy kapuje sie, ze nie sprzeda mi blyszczacej, ladnie opakowanej kichy

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Jestem tu całkiem nowy, więc przede wszystkim Witam Wszystkich :laugh:

I od razu mam do Was pytanie: gdzie najlepiej w Kielcach składać koła? Chcę złożyć lekkie kółka na szprychach DT Revo, więc wolałbym, żeby było to zrobione porządnie. Macie jakieś doświadczenia?

Pozdrawiam :D

• 6 miesięcy temu...

Osobiście polecam sklep oraz serwis pana Jarka Sucheni facet zna się na rzeczy i nie ciśnie bajery jak ten wyżej ul.1-Maja (chyba 70).Znam Jarka "SUCHEGO" od momentu poskładania pierwszego roweru ,do zakupu 3-ego roweru.Każdą naprawę czy centrowanie jest ekspresowo i fachowo wykonane.Wiem że tylko tu doradzi mi ktoś kto mnie nie chce ubrać w koszta.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...