Piwosg Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem forum i myśle, że mile zostane przywiatny mam 16lat;) Moje pytanie jest takie czy mógłby mi ktoś napisać lub podać linki gdzie jest napisane jak wyregulować rower itd.. zeby nadawał sie do 100% jazdy. Mój rower to Manda rama 1997r. przerzutki shimano ale nieiwiem jaki model( jakby ktoś powiedział jak to sprawdzić to odrazu sprawdze) ogólnie to zwykły rower który już dawno dostałem na komunie i on leżal a teraz bym sobie nim pojeżdził. Załączam kilka zdjęć roweru zrobione przed chwilą na obecny czas rower skreciłem tylko zeby sie wszystko trzymało "kupy". Mam jeszcze pytanie jak zamocować ten automat z tyłu bo mam tam dziure na małą śrubke i niewiem gdzie to przykrecić;/ Pozdrawiam Tomek
Ecia Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Zajrzyj do FAQ, a jeśli to nie wystarczy, następnie do forumowego archwium (via wyszukiwarka).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.