Walicht Napisano 29 Maja 2009 Napisano 29 Maja 2009 Potrzebuje wzmacnianych kół na na tył ewentualnie na przód pod vki http://www.allegro.pl/item647209744_kolo_2...ete_8_9_rz.html takie cos by dało rade tylko pod kasete 6 rzedową z góry dzieki !
Beton Napisano 29 Maja 2009 Napisano 29 Maja 2009 nieprzyominam sobie zeby kasety byly 6 rzędowe. z twojej wypowiedzi wynika ze masz wolnobieg to raczej niebedzie pasowalo.
Walicht Napisano 30 Maja 2009 Autor Napisano 30 Maja 2009 Wiem że nie bedzie pasowało. Ale dałem przykład koła które by mi pasowało (cena)
Andrew Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Wzmacniane za tą cenę będzie tylko wino Komandos. Nie kupisz mocnego koła pod wolnobieg - wynika to z bardzo słabej konstrukcji piast. Obręcze Remerx są dobre i...ciężkie, ale za tą cenę to jedna lepszych opcji. Może napisz, dlaczego szukasz nowego koła - czy zniszczyła się piasta, obręcz, czy szprychy w starym?
Walicht Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Napisano 14 Czerwca 2009 Za często gną mi się zwykłe i potrzebuje mocniejsze, znalazłem w red bike-u za 70zł wzmacniane
Mod Team Puklus Napisano 15 Czerwca 2009 Mod Team Napisano 15 Czerwca 2009 Sam miałem na tyle i przodzie obrecze remerxa grand rocka i powiem ze fakt ciezkie ponad 700g ale dobre. Wytrzymałe w miare mozliwosci i w początkowych fazach mojego upgrade'u rowerowego mialem wolnobieg z tyłu i dobrze to sie spisywało. Co pradwa os sie gła od samego stania ale to juz inna para kaloszy. Mimo czasem mocnego przykatowania koł, nie centrowały sie, nie gieły, ogolnie wszystko sie ładnie sprawowało. Tokoło to dobra inwestycja i lepiej jeszcze dołoz jakie 30zł i kup kasete i z dyńki, nie bedzie problemow z gieciem osiek itp. Jak masz manetke 6 biegowa to kasete 8 tez obsłuzy tylko ze poprostu braknie ci 2 przełozen. Z czasem wymieniłbym manetke i ot całkiem nowy sprzet
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.