fiszmen9 Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam! Mam wyprawę i muszę zabrać rzeczy na kilka dni jednak to jest wyprawa kilkudniowa i muszę zabrać legowisko (karimatka, śpiwór). Ogólnie mam plecak Karrimora i pojemnością mi odpowiada i tam właduję raczej wszystko ale jest pewien dyskomfor jazdy z plecaczkiem. Zastanawiałem się nad bagażnikiem montowanym do sztycy bo to jest chyba jedyne racjonalne wyjście. Macie jakiś pomysł jak to wszystko zmieścić na rower i czy ten gagażnik będzie ok ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 31 Maja 2009 Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Tak na chłopski rozum - czy na plecach , czy na takim bagażniku sztycowym - rama dostaje mniej więcej tak samo w d... , ale do jakiejś wycieniowanej ramy bałbym sie załozyc taki bagażnik. W tym przypadku - raczej nie miałem obaw http://lider2.fotosik.pl/albumy/477873-12.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.