Artro Napisano 29 Maja 2009 Napisano 29 Maja 2009 Taaaaaak... Juz spokoj, teraz tylko czekamy w napieciu na sadny dzien 30 czerwca, kiedy to dowiemy sie czy bedziemy do konca zycia kopac rowy, przezywac ten horror za rok czy tez dostaniemy sie na wymazone(lub bylejakie) kierunki Wtenczas odbyly sie egzaminy wewnetrzne z jezyka polskiego i angielskiego Pochwal sie wynikami! Matura: polski Rodzaj: ustny Poziom: podstawa Wynik: Na granicy zdawalnosci 6/20pkt (30%) Ale powiedzialem, ze Słowacki wielkim poeta byl Matura: angielski Rodzaj: ustny Poziom: rozszerzenie Wynik: 17/20pkt (85%)
heavy_puchatek Napisano 29 Maja 2009 Napisano 29 Maja 2009 U mnie ustny polski jak przebiegał opisałem 9/20 Natomiast na ustny angielski (podstawowy) wbiłem sobie na tak zwanym deliktanie "wykładzionym", wziąłem tą kartkę z dialogami i uznałem że nie będę tego czytał, jadę z koksem To nie był dobry pomysł, ponieważ poza dukaniem w 2 dialogu szybko się zaciąłem i nie mogąc wymyślić na bieżąco jakiejś potrawy powiedziałem, że zamówiłem zywego psa Patrzę kropka następna - co mnie zdziwiło. Ożesz! Powiedziałem, że pies okazał się martwy. Kolejna, co zrobiłem w związku z tym czy coś tam, powiedziałem, że zjadłem go z warzywami. Komisja miała lekką bekę, ja też, ale potem przyszedł 3 dialog, coś o jakimś prezencie urodzinowym. Jako że słownictwo moje jest megaubogie zacząłem od zabawki, a potem powiedziałem coś takiego: "maybe a bear", co brzmiało jak "maybe a beer", miało być jeszcze że pluszowy ale zapomniałem jak to jest i wyszło na to, że chcę kupić piwo. Ogólnie było śmiesznie, ale efekt to całe 13/20. Tyle, że matury ustne nie mają żadnego znaczenia przy rekrutacji gdziekolwiek (znaczy przepraszam, psychologia na uniwerku we Wrocławiu chyba zwraca uwagę na ustny polski ) więc można było do nich podejść na luzie. Co nie zmienia faktu, że po polskim mocno się zestresowałem aż do ogłoszenia wyników
kanar89 Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 No to i ja się pochwalę Moja matura odbyła się bez większych problemów, choć stresu nie brakowało zwłaszcza na polskim Matura: polski Rodzaj: ustny Poziom: podstawa Wynik: 16/20pkt (80%) wynik zadowalający, więcej mi nie potrzeba Matura: angielski Rodzaj: ustny Poziom: podstawa Wynik: 20/20pkt (100%) tu już mega zadowolenie jakby takie wyniki były z pisemnych
Bartolomju Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Matura: polski Rodzaj: ustny Poziom: podstawa Wynik: 15/20pkt (75%) Matura: francuski Rodzaj: ustny Poziom: podstawa Wynik: 18/20pkt moglo byc troche wiecej, ale co zrobic...
pudeleQ Napisano 7 Czerwca 2009 Napisano 7 Czerwca 2009 Matura: polski Rodzaj: ustny Poziom: podstawa Wynik: 20/20pkt (100%) Matura: angielski Rodzaj: ustny Poziom: podstawa Wynik: 17/20pkt (85%) Spodziewałem się, że będzie gorzej, ale jestm bardzo mile zaskoczony:)
andrzejek Napisano 9 Czerwca 2009 Napisano 9 Czerwca 2009 Wyniki identyczne jak Artro, tylko angielski podstawowy. Pozdrawiam polonistów na granicy zdawalności
rozwell Napisano 10 Czerwca 2009 Napisano 10 Czerwca 2009 Taaaaaak... Juz spokoj, teraz tylko czekamy w napieciu na sadny dzien 30 czerwca, kiedy to dowiemy sie czy bedziemy do konca zycia kopac rowy, przezywac ten horror za rok czy tez dostaniemy sie na wymazone(lub bylejakie) kierunki Wtenczas odbyly sie egzaminy wewnetrzne z jezyka polskiego i angielskiego Pochwal sie wynikami! Matura: polski Rodzaj: ustny Poziom: podstawa Wynik: Na granicy zdawalnosci 6/20pkt (30%) Ale powiedzialem, ze Słowacki wielkim poeta byl Matura: angielski Rodzaj: ustny Poziom: rozszerzenie Wynik: 17/20pkt (85%) jaki miales temat na ustnym ang ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.