Skocz do zawartości

[matura] Pochwal sie wynikami egzaminow ustnych!

Artro

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Taaaaaak... Juz spokoj, teraz tylko czekamy w napieciu na sadny dzien 30 czerwca, kiedy to dowiemy sie czy bedziemy do konca zycia kopac rowy, przezywac ten horror za rok czy tez dostaniemy sie na wymazone(lub bylejakie) kierunki :)

Wtenczas :P odbyly sie egzaminy wewnetrzne z jezyka polskiego i angielskiego :)

Pochwal sie wynikami! :)

Matura: polski

Rodzaj: ustny

Poziom: podstawa

Wynik: Na granicy zdawalnosci 6/20pkt (30%) :P Ale powiedzialem, ze Słowacki wielkim poeta byl :D

Matura: angielski

Poziom: rozszerzenie

Wynik: 17/20pkt (85%)

Napisano

U mnie ustny polski jak przebiegał opisałem :D 9/20

Natomiast na ustny angielski (podstawowy) wbiłem sobie na tak zwanym deliktanie "wykładzionym", wziąłem tą kartkę z dialogami i uznałem że nie będę tego czytał, jadę z koksem :D To nie był dobry pomysł, ponieważ poza dukaniem w 2 dialogu szybko się zaciąłem i nie mogąc wymyślić na bieżąco jakiejś potrawy powiedziałem, że zamówiłem zywego psa :D Patrzę kropka następna - co mnie zdziwiło. Ożesz! Powiedziałem, że pies okazał się martwy. Kolejna, co zrobiłem w związku z tym czy coś tam, powiedziałem, że zjadłem go z warzywami. Komisja miała lekką bekę, ja też, ale potem przyszedł 3 dialog, coś o jakimś prezencie urodzinowym. Jako że słownictwo moje jest megaubogie zacząłem od zabawki, a potem powiedziałem coś takiego: "maybe a bear", co brzmiało jak "maybe a beer", miało być jeszcze że pluszowy ale zapomniałem jak to jest i wyszło na to, że chcę kupić piwo. Ogólnie było śmiesznie, ale efekt to całe 13/20. Tyle, że matury ustne nie mają żadnego znaczenia przy rekrutacji gdziekolwiek (znaczy przepraszam, psychologia na uniwerku we Wrocławiu chyba zwraca uwagę na ustny polski :D) więc można było do nich podejść na luzie. Co nie zmienia faktu, że po polskim mocno się zestresowałem aż do ogłoszenia wyników :)

Napisano

No to i ja się pochwalę:P Moja matura odbyła się bez większych problemów, choć stresu nie brakowało zwłaszcza na polskim :)

Wynik: 16/20pkt (80%) wynik zadowalający, więcej mi nie potrzeba :D

Wynik: 20/20pkt (100%) tu już mega zadowolenie :P jakby takie wyniki były z pisemnych :)

Napisano

Wynik: 15/20pkt (75%)

Matura: francuski

Wynik: 18/20pkt

moglo byc troche wiecej, ale co zrobic...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wynik: 20/20pkt (100%)

Spodziewałem się, że będzie gorzej, ale jestm bardzo mile zaskoczony:)

Napisano
Taaaaaak... Juz spokoj, teraz tylko czekamy w napieciu na sadny dzien 30 czerwca, kiedy to dowiemy sie czy bedziemy do konca zycia kopac rowy, przezywac ten horror za rok czy tez dostaniemy sie na wymazone(lub bylejakie) kierunki :)

Wtenczas :P odbyly sie egzaminy wewnetrzne z jezyka polskiego i angielskiego :)

Pochwal sie wynikami! ;)

Wynik: Na granicy zdawalnosci 6/20pkt (30%) :P Ale powiedzialem, ze Słowacki wielkim poeta byl :D

Poziom: rozszerzenie

jaki miales temat na ustnym ang ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...