puenta Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Integracja, interakcja i aktywność czeka 21 czerwca na uczestników rowerowej gry miejskiej Adrenalina 1000. Fabularna Gra Rowerowa Adrenalina 1000 została zainspirowana filmem Jana Sveraka „Akumulator 1” i skierowana do wszystkich, którzy chcą wejść w przestrzeń Ekseprymentu. Jego celem jest masowa kradzież energii mieszkańców podłączonych do urządzeń elektrycznych za pomocą systemu A1000. Generuje on obrazy wirtualnego świata, w którym można wieść sztuczne życie pełne magii i blasku, lecz w przerażający sposób oddziaływuje na życie „dawców”. Tysiące ludzi wpatrzonych w projekcje innego świata można uratować tylko od środka: udając się na wyprawę do świata filmu i TV, gdzie przygoda łączy się z humorem i strachem przed dniem jutrzejszym. Podejmij wyzwanie – zażyj powietrza i dołącz do pozostałych uczestników na planszy, którą stanowi dzielnica Żoliborz! Bezpłatna fabularna gra miejska organizowana jest przez Stowarzyszenie Wszechstronnego Rozwoju PUENTA. Start zabawy - niedziela 21 czerwca 2009r., godz. 11:00 Udział w grze może wziąć każdy, a zgłoszenia przyjmowane są na podstawie wypełnionego formularza, który należy pobrać ze strony www.puenta.org.pl, wypełnić a następnie przesłać na adres gra@puenta.org.pl
KrzYchuu Napisano 28 Maja 2009 Napisano 28 Maja 2009 Nie za bardzo czaje ;] Wszedłem na stronę i nadal nie wiem o co biega :?:
olecki Napisano 29 Maja 2009 Napisano 29 Maja 2009 Nie za bardzo czaje ;]Wszedłem na stronę i nadal nie wiem o co biega :?: ja tak samo, choć brzmi ciekawie. Dlatego czekam na jakieś informacje tudzież głębsze wytłumaczenie
puenta Napisano 1 Czerwca 2009 Autor Napisano 1 Czerwca 2009 Wyobrazcie sobie, ze Zoliborz jest wielką planszą do gry. Bardziej trzeba sie wykazac sprytem niz siłą, wykonywac rózne zadania, a fabuła nie jest liniowa. Trochę jak bardziej skomplikowane Monopoly no i duzo większe :-)
olecki Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Wyobrazcie sobie, ze Zoliborz jest wielką planszą do gry.Bardziej trzeba sie wykazac sprytem niz siłą, wykonywac rózne zadania, a fabuła nie jest liniowa. Trochę jak bardziej skomplikowane Monopoly no i duzo większe :-) Czyli że np mamy zadanie typu: odnajdź klucz do skarbu, i mamy szukać go na rowerach? Coś w te denko ;> ??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.