josh Napisano 27 Maja 2009 Napisano 27 Maja 2009 Witam Forum Ostatnio zmienilem mostek i kierownice (prosta) z 25,4" na grubsza wersje 31,8" i pojawil sie klopot - po zainstalowaniu klamki hampla i manetki nie miesci mi sie manetka poplock od reby. Uchwyt gps jeszcze jakos daje rade, po drugiej stronie mam licznik. Nijak nie mam gdzie wcisnac tej manetki Czy istnieja wersje poplock na 31,8"? Zeby jakos blizej mostka to zainstalowac? jakies inne patenty?
arroyo Napisano 27 Maja 2009 Napisano 27 Maja 2009 Może mógłbyś użyć dłuższej śrubki przy mocowaniu manetki do kierownicy? W ten sposób będziesz mógł nieco bardziej rozgiąć uchwyt i zamocować manetkę bliżej mostka.
Lextalionis Napisano 27 Maja 2009 Napisano 27 Maja 2009 Możesz przełożyć licznik na mostek i zrobi Ci się miejsce...
pabloo2000 Napisano 30 Czerwca 2009 Napisano 30 Czerwca 2009 ostatnio też się z tym męczyłem i wcisnołem go pomiędzy klamkę a manetkę, tylko zdjąłem telewizorek od manetki i jest git.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.