sowix1 Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 mam problem ze swoim przednim hamulcem oro k24. kupiłem niedawno komplet tych hamulców i tył działa super, przód też z tym że na przodzie słychac jak ociera tarcza o klocki - nie wiem co jest powodem, bo tył wyregulowałem dobrze a przodu nie można ustawić w żaden sposób - myślałem że może zaczepy na amortyzatorze są krzywe ale nie - mam nowego recona sl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 26 Maja 2009 Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Moze tarcza troszeczke bije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowix1 Napisano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 problem w tym, że tarcza jest prosta, hamulce regulowane już były przez kilka osób, sprawdzali w serwisie czy proste są mocowania przy amortyzatorze (RS Recon) i wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 2 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Może klocki mają minimalnie nierówne powierzchnie. Moje też ocierały, póki były nowe (niezależnie od prób regulacji), po czym się dotarły i teraz mam spokój, pomimo, że ustawiam je sobie blisko powierzchni tarcz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.