d3vil Napisano 26 Maja 2009 Napisano 26 Maja 2009 Jakie serwisy moglibyście polecić we Wrocławiu ? Po dłuższym okresie niejeżdżenia składam swój rower i muszę nabić gwiazdkę, skrócić rurę sterową, wycentrować koła etc. Znam 3 serwisy : Harfa Harryson Probike na ul Pięknej Pepebike - znalazłem na forum, ale stronka nie działa Który z nich oferuje najlepsze usługi przy rozsądnej cenie ?
Toomp Napisano 26 Maja 2009 Napisano 26 Maja 2009 Polecam "Sport-Profit" na Reymonta5A. Fachowa obsługa i niewygórowane ceny .
wildix Napisano 26 Maja 2009 Napisano 26 Maja 2009 tyle to można samemu zrobić był kiedyś fajny serwis na kurkowej ale chłopaki zeszli chyba do podziemia
argusiol Napisano 26 Maja 2009 Napisano 26 Maja 2009 Potwierdzam, Sport-Profit jak najbardziej godny polecenia, szybkie terminy i rozsądne ceny. W Harfie na pewno dłużej poczekasz, co najmniej ze 3-4 dni, ale usługi na najwyższym poziomie.
chaozz Napisano 27 Maja 2009 Napisano 27 Maja 2009 wszyscy polecają Harfę... Moje wspomnienia są troszkę inne. Pierwszy serwis: niby wszystko ok ale chłopaki nie skręcili pedała i się łożysko rozsypało...(jeszcze platforma) Drugi serwis: nie dokręcony zacisk tylnego hamulca... Trzeci serwis: nie skrócony nowy łańcuch. Zapytacie czemu tam serwisuje? Mam amor Rock Shoxa, koła Mavica i hample Avida a napęd Srama. Moje zdanie jest takie co wyjdzie spod ręki pana Szczepana jest jak nowe, innym serwisantom zdarzają się wpadki a ceny dość spore... Również polecam Sport-Profit, Piotr spoko koleś i robi dobrą robotę.
tomek242 Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 Krajeksyn na Bulwarze Ikara http://www.krajeksyn.pl/serwis.php
d3vil Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Napisano 3 Czerwca 2009 Zostawiłem sprzęt w Sport Profit, dzisiaj odebrałem. Szybko i tanio (nie dowierzałem jak mi powiedzieli że chcą tak mało ), polecam wszystkim szukającym serwisu we Wrocku.
Gość Gość Napisano 29 Czerwca 2009 Napisano 29 Czerwca 2009 http://zumi.lajt.pl/1542172,wizytowka.html...worscy&loc= Serwis Rowerowy JSR Jaworski koleś wporzo, robi perfekcyjnie jesli chodzi o cenę to zawsze można określić ją przed dokonaniem naprawy - w gruncie rezczy niedrogo, no i że to jest firma jednoosobowa to zawsze można się potargować szczerze polecam! PS. w Sport-Profit za zrobienie olejowych hamulców krzyknęli mi 35zł + olej, a JSR zrobił mi za 20 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.