Skocz do zawartości

[serwis] Wrocław

d3vil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jakie serwisy moglibyście polecić we Wrocławiu ? Po dłuższym okresie niejeżdżenia składam swój rower i muszę nabić gwiazdkę, skrócić rurę sterową, wycentrować koła etc. Znam 3 serwisy :

Harfa Harryson

Probike na ul Pięknej

Pepebike - znalazłem na forum, ale stronka nie działa

Który z nich oferuje najlepsze usługi przy rozsądnej cenie :D ?

Napisano

Potwierdzam, Sport-Profit jak najbardziej godny polecenia, szybkie terminy i rozsądne ceny.

W Harfie na pewno dłużej poczekasz, co najmniej ze 3-4 dni, ale usługi na najwyższym poziomie.

Napisano

wszyscy polecają Harfę...

Moje wspomnienia są troszkę inne.

Pierwszy serwis: niby wszystko ok ale chłopaki nie skręcili pedała i się łożysko rozsypało...(jeszcze platforma)

Drugi serwis: nie dokręcony zacisk tylnego hamulca...

Trzeci serwis: nie skrócony nowy łańcuch.

Zapytacie czemu tam serwisuje? Mam amor Rock Shoxa, koła Mavica i hample Avida a napęd Srama.

Moje zdanie jest takie co wyjdzie spod ręki pana Szczepana jest jak nowe, innym serwisantom zdarzają się wpadki a ceny dość spore...

Również polecam Sport-Profit, Piotr spoko koleś i robi dobrą robotę.

Napisano

Zostawiłem sprzęt w Sport Profit, dzisiaj odebrałem. Szybko i tanio (nie dowierzałem jak mi powiedzieli że chcą tak mało :D ), polecam wszystkim szukającym serwisu we Wrocku.

• 4 tygodnie później...
Gość Gość
Napisano

http://zumi.lajt.pl/1542172,wizytowka.html...worscy&loc=

Serwis Rowerowy JSR Jaworski

koleś wporzo, robi perfekcyjnie

jesli chodzi o cenę to zawsze można określić ją przed dokonaniem naprawy - w gruncie rezczy niedrogo, no i że to jest firma jednoosobowa to zawsze można się potargować :D

szczerze polecam!

PS. w Sport-Profit za zrobienie olejowych hamulców krzyknęli mi 35zł + olej, a JSR zrobił mi za 20 zł ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...