GdyniaBiker Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Cześć, zastanawiam się, czy ktoś z Was może wybiera się na wakacje popracować za granicą, albo też ma już takie doświadczenia i ewentualnie wie, gdzie i jak się zahaczyć np. do jakiejś Norwegii, na zbieranie owoców itp? Zawsze można pojechać w większej grupie Chociaż się nie spodziewam, ale jeśli ktoś ma konkretne doświadczenia/wiedzę/plany, to chętnie bym posłuchał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Byłem chwilę w Holandii przez PRAN i nie Polecam ogólnie tego kraju...chyba że nastawiasz się tylko na EURO Ogólnie praca niewolnicza na magazynach w sieci sklepów Albert Hejn !!! Robisz na normy czasowe i pracujesz bardzo dużo krótko pisząc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gosia7 Napisano 16 Września 2011 Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja coraz poważniej myślę o wyjechaniu na wakacje do stanów na Work & Travel :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.