Karrlajn Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Szukam noclegu dla 1 osoby, niezbyt drogiego... Schroniska już nie mają wolnych miejsc! Chodzi mi o to, żeby mieć blisko na start z miejsca zakwaterowania, z powodu tego, że przyjadę pociągiem, a jedynym moim środkiem transportu będzie rower... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ja proponuję popatrzeć za akademikami, najlepiej Uniwersytetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motonita Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Masz tu dwa telefony do akademików (0 58) 523-26-14, (0 58) 523-26-25 na ulicy polanki. Bardzo blisko startu - około 3-5km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karrlajn Napisano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nie mają miejsca w akademikach, bo są studenci jeszcze ;( chyba prześpię się na plaży, tylko o rower się martwię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 nie mają miejsca w akademikach, bo są studenci jeszcze ;( chyba prześpię się na plaży, tylko o rower się martwię... Jak akademiki Uniwerka są w pełni zajęte to dzwoń do akademców polibudy http://akademiki.pg.edu.pl/pl/dla-turystow/ Od nich tramwajem jakieś <10min do Oliwy, gorzej jak będą wolne miejsca na brzeźnie, bo to dalej, ale jest jedna linia stamtąd do Oliwy w jakieś 15min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matmod Napisano 25 Maja 2009 Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Mieszkam we Wrzeszczu (koło stacji PKP). Mogę zaoferować nocleg lub/i przechowanie roweru w weekend Skandii (za przysłowiowe friko). kontakt na privie. Sam startuję w niedzielę (jeśli uda się naprawić koło ). Z Wrzeszcza masz 7km po płaskim na kołach do miasteczka zawodów. pozdr mat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karrlajn Napisano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Dziękuję Wam za wszystkie rady i propozycje. Otóż weszłam na stronę politechniki, a tam informacja, że od lipca zapraszają,gdyż będą mieli wolne miejsca :/ Jeżeli nic nie znajdę do połowy tygodnia, uśmiechnę się do któregoś z Panów. Wielkie dzięki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.