Skocz do zawartości

[Gdańsk] Noclegi

Karrlajn

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam noclegu dla 1 osoby, niezbyt drogiego... Schroniska już nie mają wolnych miejsc! Chodzi mi o to, żeby mieć blisko na start z miejsca zakwaterowania, z powodu tego, że przyjadę pociągiem, a jedynym moim środkiem transportu będzie rower...

nie mają miejsca w akademikach, bo są studenci jeszcze ;( chyba prześpię się na plaży, tylko o rower się martwię...

Jak akademiki Uniwerka są w pełni zajęte to dzwoń do akademców polibudy http://akademiki.pg.edu.pl/pl/dla-turystow/ Od nich tramwajem jakieś <10min do Oliwy, gorzej jak będą wolne miejsca na brzeźnie, bo to dalej, ale jest jedna linia stamtąd do Oliwy w jakieś 15min

Mieszkam we Wrzeszczu (koło stacji PKP). Mogę zaoferować nocleg lub/i przechowanie roweru w weekend Skandii (za przysłowiowe friko). kontakt na privie. Sam startuję w niedzielę (jeśli uda się naprawić koło :P). Z Wrzeszcza masz 7km po płaskim na kołach do miasteczka zawodów.

pozdr

mat.

Dziękuję Wam za wszystkie rady i propozycje. Otóż weszłam na stronę politechniki, a tam informacja, że od lipca zapraszają,gdyż będą mieli wolne miejsca :/

Jeżeli nic nie znajdę do połowy tygodnia, uśmiechnę się do któregoś z Panów. Wielkie dzięki jeszcze raz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...