Skocz do zawartości

[maraton] Powerade MTB Bikemarathon Szczawnica 30.05

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj leje, jutro, pojutrze i w sobotę też ma lać, więc może być ostro

Dzisiaj leje, jutro, pojutrze i w sobotę też ma lać, więc może być ostro

Napisano

już po ;)

niezapomniane chwile, maaasaaa błota, ilości chyba porównywalne z Istebną '08, ale chociaż przy niezłej pogodzie się wszystko odbywało :)

śnieg gdzieś od 800m n.p.m obok trasy, techniczne zjazdy po kamieniach, łąkach, ślizgi, OTB, widoki na Tatry, supermęczące podjazdy, dobre oznakowanie, wspaniała atmosfera i przejazd przez rzekę na koniec trasy - 100% Pure Mountain Biking :D

wielkie gratulacje dla Olka123, który złapał dwa kapcie i niewiele mu zabrakło żeby jeszcze mnie wyprzedzić ;)

jeszcze większe chyba dla Piotrka Jeżewskiego, który zapomniał z domu butów SPD i jechał w trampkach na pedałach Exustara SPD i mimo to był 3. w M1 na MEGA :)

mój rezultat: 4/M1, OPEN nie wiem, czas 3h33min i 40s bodajże :D

Napisano

No niestety, ta edycje sobie odpuscilem, dojazd z Poznania w te okolice to masakra. Ale widze ze Szczawnica dalej nie ma szczescia do pogody w tym cyklu ;).

Napisano

A mi na Mini na pierwszym zjeździe na 13 stym km poszły 2 dętki od razu - skończyłem wtedy zawody:D.

A mi na Mini na pierwszym zjeździe na 13 stym km poszły 2 dętki od razu - skończyłem wtedy zawody:D.

Napisano

Trasa fajna szczegolnie przedostatni zjazd ten z Durbaszki :)

Troche pecha mialem 2 gumy zlapane, gdyby nie to zapewne podium by bylo (stracone 12 minut).

Ostatecznie 5 M1, OPEN 66, czas 03:34:50

Dzieki Kuku, Ty tez niezle pojechales, po 2 gumie nie moglem Ciebie dopasc B)

Ma ktos zdjecia?

Napisano

Olek, zdjęcia pewnie pojawią się na stronie MTB Marathonu w tygodniu, a na linki do galerii trzeba czekać grzecznie na forum B)

Mam zdjęcie z dekoracji, jeśli chcesz :)

Na drugim bufecie już miałeś do mnie niewielką stratę, ale na tym hardcorowym podjeździe udało mi się jakoś uciec :)

Napisano
Dużo było wypadków na tym kamienistym zjeździe z Durbaszki potokiem???

żadnego poważnego. w tej serii ludzi raczej umieją jezdzic ;)

a maraton tylko potwierdził, ze seria Powerade jest o setki kilometrów przed konkurencja jesli chodzi o trasy.

a błota było mniej niz np. w istebnej 2005, 2008 czy danielkach 2006, i nie było az tak upierdliwe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...