uszolot10 Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Już za tydzień. Będzie ktoś? Ja niestety startuje na Mini z powodów zdrowotnych.
uszolot10 Napisano 27 Maja 2009 Autor Napisano 27 Maja 2009 Dzisiaj leje, jutro, pojutrze i w sobotę też ma lać, więc może być ostro Dzisiaj leje, jutro, pojutrze i w sobotę też ma lać, więc może być ostro
Kuku Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 już po niezapomniane chwile, maaasaaa błota, ilości chyba porównywalne z Istebną '08, ale chociaż przy niezłej pogodzie się wszystko odbywało śnieg gdzieś od 800m n.p.m obok trasy, techniczne zjazdy po kamieniach, łąkach, ślizgi, OTB, widoki na Tatry, supermęczące podjazdy, dobre oznakowanie, wspaniała atmosfera i przejazd przez rzekę na koniec trasy - 100% Pure Mountain Biking wielkie gratulacje dla Olka123, który złapał dwa kapcie i niewiele mu zabrakło żeby jeszcze mnie wyprzedzić jeszcze większe chyba dla Piotrka Jeżewskiego, który zapomniał z domu butów SPD i jechał w trampkach na pedałach Exustara SPD i mimo to był 3. w M1 na MEGA mój rezultat: 4/M1, OPEN nie wiem, czas 3h33min i 40s bodajże
Klosiu Napisano 30 Maja 2009 Napisano 30 Maja 2009 No niestety, ta edycje sobie odpuscilem, dojazd z Poznania w te okolice to masakra. Ale widze ze Szczawnica dalej nie ma szczescia do pogody w tym cyklu .
uszolot10 Napisano 31 Maja 2009 Autor Napisano 31 Maja 2009 A mi na Mini na pierwszym zjeździe na 13 stym km poszły 2 dętki od razu - skończyłem wtedy zawody:D. A mi na Mini na pierwszym zjeździe na 13 stym km poszły 2 dętki od razu - skończyłem wtedy zawody:D.
olek123 Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Trasa fajna szczegolnie przedostatni zjazd ten z Durbaszki Troche pecha mialem 2 gumy zlapane, gdyby nie to zapewne podium by bylo (stracone 12 minut). Ostatecznie 5 M1, OPEN 66, czas 03:34:50 Dzieki Kuku, Ty tez niezle pojechales, po 2 gumie nie moglem Ciebie dopasc Ma ktos zdjecia?
Kuku Napisano 31 Maja 2009 Napisano 31 Maja 2009 Olek, zdjęcia pewnie pojawią się na stronie MTB Marathonu w tygodniu, a na linki do galerii trzeba czekać grzecznie na forum Mam zdjęcie z dekoracji, jeśli chcesz Na drugim bufecie już miałeś do mnie niewielką stratę, ale na tym hardcorowym podjeździe udało mi się jakoś uciec
uszolot10 Napisano 31 Maja 2009 Autor Napisano 31 Maja 2009 Dużo było wypadków na tym kamienistym zjeździe z Durbaszki potokiem???
ravMaruderzy Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Dużo było wypadków na tym kamienistym zjeździe z Durbaszki potokiem??? żadnego poważnego. w tej serii ludzi raczej umieją jezdzic a maraton tylko potwierdził, ze seria Powerade jest o setki kilometrów przed konkurencja jesli chodzi o trasy. a błota było mniej niz np. w istebnej 2005, 2008 czy danielkach 2006, i nie było az tak upierdliwe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.