Skocz do zawartości

[rower] Giant Reign 2008

DAMIAN24

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem 3 sezony reigina 2, rower był super. Zawieszenie po prostu miodzio pracowało, tylko że z przodu był jakiś bomber xc 600 140mm który nawet w ułamku zawieszeniu nie dorównywał. Polecam.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

no trochę mnie nie było :D

ghostML korbę SLXa dokupiłem bo RaceFace było paskudne a poza tym ciut delikatne do mojej jazdy

jedyne co było dla mnie zaskoczeniem to siodło WTB Silverado SLT bo fabrycznie było jakieś dużo słabsze a to jest idealne dla mnie.

supersam Też miałem bombera xc 600(wystarczy przejrzeć temat od początku) ale zmieniłem go na Talasa jak tylko pojawiły się fundusze >> w tym rowerze z Reigna 2 już praktycznie nic nie zostało a pod koniec tego roku będzie to tylko tylne koło >>> chociaż kto wie >> Industry 9 Enduro mnie trochę kuszą :)

btw. muszę jeszcze w tym przetestować trochę części >> zanim będę składał kolejnego enduraka(tej to już staruszek ale daje radę, chociaż skoku mało)

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Super maszynka w sam raz do enduro

do enduro idealna >> ale ja na niej śmigam FR i DH, bez problemu przyjmuje dropy 4 metrowe i hopy po 12 metrów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...