supersam Napisano 6 Lipca 2011 Napisano 6 Lipca 2011 Miałem 3 sezony reigina 2, rower był super. Zawieszenie po prostu miodzio pracowało, tylko że z przodu był jakiś bomber xc 600 140mm który nawet w ułamku zawieszeniu nie dorównywał. Polecam.
DAMIAN24 Napisano 2 Września 2011 Autor Napisano 2 Września 2011 no trochę mnie nie było ghostML korbę SLXa dokupiłem bo RaceFace było paskudne a poza tym ciut delikatne do mojej jazdy jedyne co było dla mnie zaskoczeniem to siodło WTB Silverado SLT bo fabrycznie było jakieś dużo słabsze a to jest idealne dla mnie. supersam Też miałem bombera xc 600(wystarczy przejrzeć temat od początku) ale zmieniłem go na Talasa jak tylko pojawiły się fundusze >> w tym rowerze z Reigna 2 już praktycznie nic nie zostało a pod koniec tego roku będzie to tylko tylne koło >>> chociaż kto wie >> Industry 9 Enduro mnie trochę kuszą btw. muszę jeszcze w tym przetestować trochę części >> zanim będę składał kolejnego enduraka(tej to już staruszek ale daje radę, chociaż skoku mało)
DAMIAN24 Napisano 6 Listopada 2011 Autor Napisano 6 Listopada 2011 kolejna nowość stery Chris King InSet >> była okazja to kupiłem , wykonanie jak się domyślacie perfekcyjne >>
DAMIAN24 Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Napisano 17 Grudnia 2011 Super maszynka w sam raz do enduro do enduro idealna >> ale ja na niej śmigam FR i DH, bez problemu przyjmuje dropy 4 metrowe i hopy po 12 metrów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.