Skocz do zawartości

[rower] Giant Reign 2008

DAMIAN24

Rekomendowane odpowiedzi

czy ja wiem, w Szczecinie zapowiadają nie mniej odczuwalne -10 :) ,ale ja osobiście lubię zimę i mrozy na rowerze :D, te drifty przez cały zakręt bez wysiłku to jest przednia zabawa. Tylko jak by tak śniegu dopadało bo mróz i brak śniegu to chyba najgorsze co może być :)

• Mod Team

Klaniam,

I tu sie mylisz. Najgorszy to jest brak sniegu, brak mrozu ale za to wiatr i deszcz w nadmiarze. Welcome to England...

Jedna rzecz mnie tylko nie przekonuje. Ta os 15mm. Szczegolnie ze ty DAMIAN cuda jakies i jaselki wyprawiasz na Reginie.

Szacunek...

I.

ja cuda i jaselki?:)>>> żadnych dropów większych niż 3-4m nie skaczę a do zjazdu spokojnie wystarcza, chociaż no cóż nie miałem jeszcze okazji wypróbować w górach :rolleyes:

co do pogody to fakt wiatr to najgorsze co może być, ale deszcz hmmm... jak nie ma wiatru to bardzo przyjemnie się jeździ w deszczu :)

a tak na marginesie to co myślicie o dwóch częściach do mojego roweru>> hamulcach Formula R1 i kołach DT Swiss EXC 1550>> nie zmieniłoby to jego charakteru?

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...

Do roweru trafiła nowa część >> naczekałem się bo szedł prawie 2 tygodnie ale w końcu jest zamontowany >> mostek STRAITLINE SSC >>> od razu zaczęło mi się lepiej jeździć na rowerze, 5cm krócej to jednak trochę jest :) i właśnie tego szukałem na zjazdach

p4pb5133710.jpg

p4pb5133707.jpg

• 6 miesięcy temu...

Zamówiłem napinacz + rockring + tarcze 36t, z przodu będę miał dwutarcz :) >> ostatnio na zjazdach za często spadał mi łańcuch a na kamlotach za często obcierałem blatem. Do końca roku może do roweru jeszcze trafi nowa kiera Easton Monket Lite DH 2010 :)

Myślę cały czas, w sumie wybór już padł ale czekam na fundusze, które powinny pojawić się w okresie marzec-czerwiec 2011, ale Reigna chcę dopieścić do końca, jak skończę ten projekt to rower idzie dla brata a ja zaczynam następny ;) ale raczej z grubszej beczki. Do Reigna poza tym co pisałem mają trafić koła: CB Iodine, korba XTR ale jeszcze obecny model, hamulce tu jeszcze mam wątpliwości, i kilka błyskotek typu: niebieskie podkładki pod mostek i zacisk sztycy od Straitline, niebieskie pedały Spank Spike i może pancerze i linki nokona :) więc trochę jeszcze zostało ale do wakacji powinno być już wszystko.

Też o tym myślę dlatego chcę kupić niebieskie hamulce Formula R1, ale dojdą jeszcze koła CB Iodine Iron i będzie OK, ogólnie dojdzie jeszcze kilka niebieskich dodatków, żeby smaku dodały. Hamulce może kupię do końca tego roku. W sumie we wcześniejszych moim postach można doczytać co w nim jeszcze zamontuję.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Bardzo fajny projekt - powiedz seryjnie miałeś korbę slx? Jeśli tak to widzę, że ładowali do tych rowerów co im się podobało. Mi np. zamiast katalogowego race face ride xc, włożyli evolve xc z reigna 1 - za co im zresztą bardzo dziękuję;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...