DAMIAN24 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 czy ja wiem, w Szczecinie zapowiadają nie mniej odczuwalne -10 ,ale ja osobiście lubię zimę i mrozy na rowerze , te drifty przez cały zakręt bez wysiłku to jest przednia zabawa. Tylko jak by tak śniegu dopadało bo mróz i brak śniegu to chyba najgorsze co może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 13 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Klaniam, I tu sie mylisz. Najgorszy to jest brak sniegu, brak mrozu ale za to wiatr i deszcz w nadmiarze. Welcome to England... Jedna rzecz mnie tylko nie przekonuje. Ta os 15mm. Szczegolnie ze ty DAMIAN cuda jakies i jaselki wyprawiasz na Reginie. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja cuda i jaselki?>>> żadnych dropów większych niż 3-4m nie skaczę a do zjazdu spokojnie wystarcza, chociaż no cóż nie miałem jeszcze okazji wypróbować w górach co do pogody to fakt wiatr to najgorsze co może być, ale deszcz hmmm... jak nie ma wiatru to bardzo przyjemnie się jeździ w deszczu a tak na marginesie to co myślicie o dwóch częściach do mojego roweru>> hamulcach Formula R1 i kołach DT Swiss EXC 1550>> nie zmieniłoby to jego charakteru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 R1...eeeee, ja do formuli sie rozczarowalem... BTW, bardzo fajnie zestawiles kolorki (chociaz ja talasa bym nie chcial ) ale estetyka - pierwsza klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 mała zmiana ale jednak , starą przednią tarcze 180mm dałem na tył i dokupiłem adapter IS>PM Accenta, bo poprzednia tarcza to było tylko 160mm..., wydaje mi się, że poprawiła się modulacja i siła, a wzrost wagi to ok. 20g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 1 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dla wszystkich którym nie pasowały platformy do mojego roweru są już wpinane , a opony tylko z ciekawości jak to będzie jeździć więcej zdjęć w galerii na PB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 1 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Do roweru trafiła nowa część >> naczekałem się bo szedł prawie 2 tygodnie ale w końcu jest zamontowany >> mostek STRAITLINE SSC >>> od razu zaczęło mi się lepiej jeździć na rowerze, 5cm krócej to jednak trochę jest i właśnie tego szukałem na zjazdach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schakal Napisano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Fajny bo rzuca się w oczy taki kolor . Ile dałeś za ten mostek? Mój kolega też chce sobie kupić podobny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Za mostek dałem 301zł ale obecnie normalnie u dystrybutora kosztuje 386zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Zamówiłem napinacz + rockring + tarcze 36t, z przodu będę miał dwutarcz >> ostatnio na zjazdach za często spadał mi łańcuch a na kamlotach za często obcierałem blatem. Do końca roku może do roweru jeszcze trafi nowa kiera Easton Monket Lite DH 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Może czas już pomyśleć nad sprzętem do DH ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 9 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Myślę cały czas, w sumie wybór już padł ale czekam na fundusze, które powinny pojawić się w okresie marzec-czerwiec 2011, ale Reigna chcę dopieścić do końca, jak skończę ten projekt to rower idzie dla brata a ja zaczynam następny ale raczej z grubszej beczki. Do Reigna poza tym co pisałem mają trafić koła: CB Iodine, korba XTR ale jeszcze obecny model, hamulce tu jeszcze mam wątpliwości, i kilka błyskotek typu: niebieskie podkładki pod mostek i zacisk sztycy od Straitline, niebieskie pedały Spank Spike i może pancerze i linki nokona więc trochę jeszcze zostało ale do wakacji powinno być już wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Rockring, napinacz i blat 36t już zamontowane. A teraz w drodze FOX DHX AIR 5.0 , jak spieniężę obecny amor to kupię jeszcze opony albo kierownice zależnie za ile pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 No cóż >> post pod postem ale zmiana, okazało się, że na aukcji DHXa została podana zła długość dampera więc niestety go nie kupię. Za to będę starał się kupić niebieskie hample Formula R1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Dodaje jeszcze zdjęcie roweru po zmianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Wygląda całkiem nieźle Może jakiś niebieski zacisk na tył? bo z tyłu brakuje niebieskiego, według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 18 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2010 Też o tym myślę dlatego chcę kupić niebieskie hamulce Formula R1, ale dojdą jeszcze koła CB Iodine Iron i będzie OK, ogólnie dojdzie jeszcze kilka niebieskich dodatków, żeby smaku dodały. Hamulce może kupię do końca tego roku. W sumie we wcześniejszych moim postach można doczytać co w nim jeszcze zamontuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 1 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 doszła kolejna rzecz >> mianowicie hamulce Formula The One, żylety niesamowite. Jeszcze niedotarte hamują bardzo ostro myślę, że nawet można porównać je do Saintów o ile nie są mocniejsze, a waga piórkowa . Pozostało skrócić przewody i dotrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rondel96 Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 Kup sobie zasiscki dartmoonda niebieskie albo kcnc itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OKO Napisano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 To dawaj jakieś nowe foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 2 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2011 będzie jak skrócę przewody Rondel96 na pewno nie będę do tego roweru dartmoora montował... zacisk sztycy i podkładki pod mostek niebieskie od staitline i koniec niebieskich akcentów, jedynie koła będą lekko niebieskie a raczej stalowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 nowe fotki hampli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ghostML Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Bardzo fajny projekt - powiedz seryjnie miałeś korbę slx? Jeśli tak to widzę, że ładowali do tych rowerów co im się podobało. Mi np. zamiast katalogowego race face ride xc, włożyli evolve xc z reigna 1 - za co im zresztą bardzo dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golarz Napisano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Z tego co kojarzę to Damian miał korbę race face`a, a slx`a dokupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mm8255 Napisano 5 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2011 świetny rowerek jak tylko będzie mnie stać zamieniam VT1 na Reign Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.