DAMIAN24 Napisano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 gdyby ktoś chciał rzucić okiem na Talasa to fotki są tutaj http://damian24.pinkbike.com/album/Bike-Parts/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Zgrabnie wygląda. Ale czemu nie biały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 nie biały bo jakoś biały na mój gust średnio by pasował do mojego Reigna, poza tym tylko taki kolor był do kupienia a moim ideałem był by czarny , z tym Reign straci trochę na wyglądzie - będzie wyglądał delikatniej, ale może jak nowe koła dojdą to się znowu zrobi bardziej zadziorny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ale Fox to Fox, a nie tam "Bomber" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no tak Fox to +10 dla lansu , ale nie kupiłem go dla firmy tylko dla działania bo poprzedni bomberek to była porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ale Fox to Fox, a nie tam "Bomber" No powiedzmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 25 Listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no cóż, ja bombera rocznik 2008 i wyżej już nigdy nie kupie, od tego rocznika są one marnej jakości i takie jest moje zdanie a tak na marginesie wkamil to twój Reign? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wkamil Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no cóż, ja bombera rocznik 2008 i wyżej już nigdy nie kupie, od tego rocznika są one marnej jakości i takie jest moje zdanie a tak na marginesie wkamil to twój Reign? Moj. Rocznik 2008 byl zakala, 2009 byl (jest) juz duzo lepszy. Mysle ze 2010 MZ wyjdzie juz na prosta jesli chodzi o kontrole jakosci u skosnookich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Pisze już ponad tydzień po zamontowaniu ale zapomniałem się pochwalić , a więc do roweru trafił Talas, piasta to Shimano SLX 15QR, przy wymianie potrzebowałem tarczy na centerlock więc kupiłem Shimano XT no i nowe szprychy DT Championy. Talas sprawuje się wyśmienicie bez porównania do bombera a zdjęcia postaram się wrzucić najszybciej jak tylko zrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 To już teraz wiem, dlaczego twierdzisz, że Tobo dotrwa ... A jak tam opony - Schwalbe zamienione ? I sprawdzaj czy tarcza nie dostała luzu na nitach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 nie, Schwalbe zostanie minimum do kwietnia, budżet na razie wyczerpany i muszę znowu trochę zarobić wtedy jak znam życie nie będzie to tylko zmiana opon i Rulez możesz mnie nie straszyć z tą tarczą bo mi się ona strasznie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ja nie straszę , kolega założył do crossa dostały luzów na przodzie i tyle, odsłał (reklamacja przeszła bez problemu), nowe też dostały luzów, zmienił na XTR-y na razie luzów nie mają ... jednak był to rocznik 2008 , nie wiem jak jest teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 I gdzie to zdjęcie aktualne ja się pytam!? Ten talas wygląda niesamowicie. W reignie będzie wyglądał jeszcze lepiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 12 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 jutro postaram się foty cyknąć to wrzucę tu i uwdzie , a Talas faktycznie wygląda super, ale praca jest piękna wreszcie ustawiałem amor tak, że nie nurkuje a wybiera wszystko. Nie mogę się tylko doczekać pierwszego wyjazdu w góry, żeby przetestować zmianę skoku w warunkach do jakich została stworzona , bo na podjazdach 1km jest to mało odczuwalne ale jednak coś czuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no to wrzucam obiecaną fotę Reigna http://www.pinkbike.com/photo/4372833/ + przód http://www.pinkbike.com/photo/4372831/ + tył http://www.pinkbike.com/photo/4372832/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati199 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wygląda przekozak, ale jednak strasznie brakuje białego Talasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 eeetam... mi sie taki podoba no to jeszcze kilka fot: - Reign ogólnie: http://damian24.pinkbike.com/album/Reign/ - części: http://damian24.pinkbike.com/album/Bike-Parts/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qba66 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No świetnie Ci to wyszło. Wszystko do siebie pasuje Tylko pozazdrościć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dzięki, dzięki , zobaczymy jak będą wychodzić dalsze modyfikacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 miażdży! chociaż nie lubię tego koloru jakoś specjalnie, Tobie wyszło idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Dzięki. heh... no widzisz a ja specjalnie kupiłem Reigna 2 dla ramy bo uważam ten kolor za najładniejszy i jeszcze, żaden IMO go nie przebił. Ale są gusta i guściki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uszolot10 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Czemu nie ma SPD? Z Drugiej strony te pedały pasują do pokręteł Talasa:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No właśnie dlaczego nie ma SPD? Znam wielu ludzi na fullach powyżej 160 mm, jeżdżą dużo po górach etc. i każdy ma SPD. Ostatnio nawet w Fr i Dh robią się popularne(w Giant Glory widziałem ). Oczywiście jak wszyscy mają to nie znaczy że ty musisz mieć, tylko dlaczego ?? Nie mówię tu o typowych SPD, ale połączeniu platform z spd. Kolor faktycznie ładny, ładnie to wszystko złożyłeś, waga jak na taki skok również fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 nie bójcie się SPD jest a dokładnie Time Z Control ale teraz jest zima i nie mam ani nakładek ani ciepłych butów z blokami więc jeżdżę na platformach, poza tym ostatnio dużo skacze dlatego wolę tymczasowo platformy. Myślę, że SPD zawita z powrotem koło marca , ale Time Z Control to jest właśnie połączenie platformy z wpięciem, musiałem coś takiego kupić ponieważ po doświadczeniach z Shimano XT już więcej nie chcę odczuwać bólu stopy po 5km zjeździ ze skokami i kamieniami, Timy zapewniają odpowiednie podparcie i da się w nich skakać ale jednak na razie mam zbyt przewiewne buty a nie chcę tracić pieniędzy, żeby kupować coś cieplejszego ponieważ zima w Polsce krótka a na platformach można doskonalić technike Timy na razie leżą w szufladzie i czekają na swoją kolej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ponieważ zima w Polsce krótka No jest to sensowny powód w Szczecinie, ale w Krakowie na ten tydzień zapowiadają odczuwalne -20 To tak poza tematem Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.