Skocz do zawartości

[rower] DH do 2500zl?

Nathrezen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, zamierzam kupić rower który dobrze aby się sprawdzał w terenie, ale żeby to nie był MTB (jednego już mam i głupio kupić drugi MTB), myślałem o DH ale mam fundusze do 2500zł, myślałem również o jakimś dual'rze ale nie wiem czy dobrze by się spisywał w terenie (nie mam na myśli zjzdów z zboczy gór, ale o cięższych drogach leśnych oraz średnich zjazdach). Więc jaki moglibyście mi doradzić (sam z kolegą szukałem części, nowych rowerów, używanych ale to mnie lekko przerasta)?

PS: jeżeli uważacie że dobry byłby DH, to czy ta rama jest dobra http://www.allegro.pl/item642575479_kross_sign_fr_2.html i czy naprawa jej nie będzie zbyt droga, czy w ogóle kupić coś nowego.

A i jeszcze nie chcę płacić za ładny wygląd, wszystko może być podarte, brudne i w ogóle, chcę tylko żeby rower był dobry w jeździe.

Z góry dziękuję za pomoc.

Napisano

Najpierw się poducz, następnie sprecyzuj o co ci chodzi, i dowiedz się co to jest rower MTB , z tego co widzę nie wiesz co to DH.

Napisano

DH inaczej Downhill kolarstwo grawitacyjne, zjazdy i dalekie skoki szerokiej drogi uprawiać ten sport na pękniętej ramie. Każde poważniejsze uszkodzenie dyskwalifikuje taką ramę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...