Emo Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 (znajdz taka gdzie wpisowe bedzie mniejsze niz 50-60zl, ale nie zaden ogorek kolego lukas - tak poza tematem wyjaśnij mi co znaczy "ogórek" - family cup ? bo chyba gdzieś tak czytałam i dlaczego ten "ogórek" ? POZdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas_t1 Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 co znaczy ogórek? niskiej rangi zawody, najczesciej lokalne, sami swoi dla samych swoich czy family cup to ogorek? nie mam pojecia, nie startowalem tam dlaczego taka nazwa? rowniez nie wiem, tak sie przyjelo PS Otwieram sobie dyskusję na temat maratonów Skandii. Są tacy, którym się nic nie podoba, wszystko po prostu źle i choć inni tłumaczą jak dzieciom warunkowanie niektórych zdarzeń, to i tak okazuje się, że rację mają tylko krzykacze. Im nic nie wytłumaczysz, oni i tak wiedzą lepiej. krótko i na temat dodany przez: xyz dnia: 16.09.2009 Powiem krótko taka polska mentalność nic pan z tym nie zrobisz ! a szkoda | wyslane z adresu IP: 213.92.199.89 http://news.bikeworld.pl/rower/artykul/5312/Drugie.sniadanie.u.Jaronskiego/ tu nie chodzi akurat o skandie, chodzi tu wlasnie o nasza polska mentalnosc, chociaz by bylo super i tak zawsze znajdzie sie powod do narzekan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emo Napisano 16 Września 2009 Udostępnij Napisano 16 Września 2009 'lukas_t1' - DZIĘKI /za oświecenie/ Niezły artykuł. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.