mrSpock Napisano 21 Maja 2009 Napisano 21 Maja 2009 To moj pierwszy post wiec na wstepie witam. Rower to Giant rincon, waze miedzy 90-95kg, jazda XC, czasami szybsze blotniste zjazdy i schody Chcialbym wstawić jakis ciekawszy amor, moja uwage przyciagnely SR SUNTOUR RAIDON - nie wiem czy slusznie, ale chcialbym wydac nie wiecej niz te ~420zl Problem polega na tym, ze nie wiem ktory wybrac, bo niebardzo orientuje sie w nomenklaturze, a ceny sa +-10zl takie same Wszyscy zachwalaja Raidon RL AIR, ma najmniejsza wage, ale posiada menetke (niby in plus) ktora u mnie nie wzbudza zaufania. Zapoznalem sie ze strona producenta, ale to tez nie rozjasnilo mi sprawy Prosze wybaczyc moj laicyzm, nie interesuje sie "hardware'em", po prostu lubie jezdzic
Mod Team bogus Napisano 22 Maja 2009 Mod Team Napisano 22 Maja 2009 Również polecam ten amorek, w tej cenie jest raczej bezkonkurencyjny. Jeśli nie chcesz manetki to istnieje też wersja LO AIR, która to właśnie nie ma manetki.
mrSpock Napisano 22 Maja 2009 Autor Napisano 22 Maja 2009 LO AIR 2009 niestety kosztuje 500zl bez mala, a to za duzo tym bardziej w porownaniu do wersji 2008 z manetka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.