filekpl Napisano 20 Maja 2009 Napisano 20 Maja 2009 Kupiłem suport i wstyd się przyznać nie zerknąłem na rodzaj gwintu zamiast włoskiego sprawiłem sobie angielski confused.gif . Mam pytanko jak ściągnąć miskę z prawej strony suportu? Czy w ogóle jest ona zdejmowana? Bo wpadłem na pomysł biggrin.gif aby roztoczyć trochę stare miski włoskie są stalowe i mają dość gruba ściankę więc nie powinny stracić na wytrzymałości.
Schwefel Napisano 20 Maja 2009 Napisano 20 Maja 2009 W większości przypadków miska jest integralną częścią suportu. Jak ją zdejmiesz to bardzo prawdopodobne że nowa miska będzie się kręciła niezależnie od suportu.
lajtspid Napisano 21 Maja 2009 Napisano 21 Maja 2009 Kupowałeś ten suport w sklepie? W takim przypadku nie prościej go wymienić?
PoleK Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Ja sie spotkalem jedynie z takimi suportami w ktorych obie miski byly zdejmowalne, z tym ze lewa luzno reka, a prawa trzeba zbic... jednak twoje kombinacje nei maja sensu bo jak ja roztoczysz to bedzie za duza srednica wew i lipa... haha:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.