Kas Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Kurde. Sporo się zastanawiałem i chyba muszę to napisać... Jak Wam się aż tak bardzo nudzi i macie taki nadmiar starych, ale wciąż sprawnych części to możecie mnie wysłać. Ja właśnie takiego SRAMA bym przyjął z pocałowaniem ręki. Gdyby ktoś zamierzał zrobić następny taki crash test to wcześniej proszę napisać do mnie. Może tym co właśnie zamierzacie roz********* możecie komuś (np. mnie) bardzo pomóc.
dzik86 Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 ale nawet mocna , jak na taka ilosc uderzen :twisted:
Kas Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Skoro taka mocna to czemu nie mogłem jej dostać? Mnie lub komuś innemu pewnie posłużyłaby jeszcze ładnych parę lat.
Stary Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Ekhm ... a ja myślałem, że jestem potłuczony Proponuję zrobić zrzutkę na X.0 w wersji carbon. Każdemu będą przysługiwały trzy uderzenia :twisted:
fryta Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Stary, chętnie piszę się na rozwalenie najlepszej przerzutki świata tylko aby impreza nie przekroczyła kosztów powyżej 150zł na łeb (z piwem łącznie)
Stary Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 To spoko, robimy listę zapisów :eek: carbona można kupić już w granicach 700zł, więc myślę, że problemów z rzutką nie będzie Każdy wpadkuje po dyszkaczu i będzie ok Ewentualnie (z braku kasy ....) możemy pokusić się o roztrzaskanie X.9 ale to już nie to samo ------------------------------------------------------------------------------------------------------- zapisy na pw!
fryta Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 Tak, ale powstaje największy problem tego forum - gdzie się spotkamy?!
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 16 Kwietnia 2006 eee myśle ze z x-0 na dodatek w wersji z karbonowym wózkiem nie byłoby zbyt duzo zabawy młotkiem... moze Saint...
Goska Napisano 17 Kwietnia 2006 Napisano 17 Kwietnia 2006 Ale macie straszne pomysły! Szkoda przerzytki! Ona to przecież część roweru,bez której rower nie będzi juą tym rowerem... Proponuje lepszą zabawe.na pewno nie raz wkurzył Was jakiś kierowca szpanujący swoim wozem. Załatwcie sobie jakiś wóz i jazda z nim!Rozwalić w drobny mak Jakby to był wóz kierowcy,który Was ostatnio wk****ł!
Stary Napisano 17 Kwietnia 2006 Napisano 17 Kwietnia 2006 Ej kurde W sumie to nieźle myślisz, ale to już było A nowiutkiej X-0 chyba jeszcze nikt nie potłukł A tak szczerze to chyba jednak byłoby mi jej szkoda
Kas Napisano 23 Maja 2006 Napisano 23 Maja 2006 Skoro jesteście tacy bogaci to może mnie coś kupicie? Ja bym był naprawdę wdzieczny już za SRAMA 3.0. Skoro możecie wydać ~700 zł. na niszczenie to może wydacie dużo mnie i mnie pomożecie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.