Gość toma Napisano 7 Października 2004 Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Moj stary SIS zawsze tak wygladal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jergus Napisano 17 Października 2004 Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Jestescie bezlitosni! mozna to prownac tylko do katowania pieknej i ukochanej zony!!!!!!! :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 19 Października 2004 Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Jestescie bezlitosni! mozna to prownac tylko do katowania pieknej i ukochanej zony!!!!!!! :!: chyba oszalales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 19 Października 2004 Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Jestescie bezlitosni! mozna to prownac tylko do katowania pieknej i ukochanej zony!!!!!!! :!: Ale masz porównania: przerzutka do żony, będziesz lał tak żone jak Mieciu tą przerzutke :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 19 Października 2004 Udostępnij Napisano 19 Października 2004 :shock: nie no qrde brak slow :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 20 Października 2004 Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Nie stresuj się BIKERFG, Jergus nie wie co gada i troche mnie poniosło :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 24 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 A ja proponujęzrobićcrash test roweru typu magnum :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
variat Napisano 24 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Dobra bender ty sponsorujesz ja testuje Hierarhia musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 24 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Te variat, może poskładamy się w dwudziestu, i wyjdzie nas po 15 zł około :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Regi Napisano 24 Listopada 2004 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 A taka ładna była :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soplica4 Napisano 26 Grudnia 2004 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2004 ej bender weź w końcu dropnij z czegoś bo pomyślę ze nosisz tą ksywkę bez powodu :? ... lub otrzymasz wielce wymownego nicka MELEX :mrgreen: zamiast crash-test'u magnum wystarczy drop z ok 1m(na to samo wyjdzie). ale moze to być równocześnie kraschade samego Bendera a co do przerzutki: [no comments :/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 ej bender weź w końcu dropnij z czegoś bo pomyślę ze nosisz tą ksywkę bez powodu ... lub otrzymasz wielce wymownego nicka MELEX Już z metra dropowałem, a "Melex" to Ciebie będziemy nazywać . A teraz zmieniamy temat: Szkoda mi tej przerzutki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soplica4 Napisano 28 Stycznia 2005 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Mietek jak znowu chcesz cos roazwalac to daj to mnie my sie juz podzielimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flower Napisano 7 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Chyba się komuś nudzi! - co dzieki temu testowi zyskałeś? Przekonałeś się bardziej do przerzutek SRAM czy może odwrotnie. Najlepiej wskocz pod jadący pociąg i sprawdź swoją wytrzymałość, a już hitem będzie jak poprosisz kogoś żeby Ci wtedy zrobił kilka fotek - będziesz miał się czym pochwalić!!!!!!!!!!!!!!!Zyczę sukcesów w dalszym egzystowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntiSocial Napisano 7 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 uuuu ale reprymenda idźcie do kąta, źli ludzie, klęczeć na grochu to może wam rozum wróci :wink: a tak poważnie, przecież to kurka blaszka jego przerzutka miał prawo znią zrobić co mu się podobało, nawet wkroić ją do jajecznicy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 7 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 sorry ale smiac mi sie chce normalnie, ale cos w tym musi byc... "crashtest" wywolal dyskusje nie tylko na tym forum :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 8 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 No pamiętam jak na jakimś innym forum kolesie nieźle jechali po Mietku ale chłop dobrze się dronił :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 8 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Chyba się komuś nudzi! - co dzieki temu testowi zyskałeś? Przekonałeś się bardziej do przerzutek SRAM czy może odwrotnie. Najlepiej wskocz pod jadący pociąg i sprawdź swoją wytrzymałość, a już hitem będzie jak poprosisz kogoś żeby Ci wtedy zrobił kilka fotek - będziesz miał się czym pochwalić!!!!!!!!!!!!!!!Zyczę sukcesów w dalszym egzystowaniu. Hhahah wybacz kolego ale nie moge śmieszy mnie to jak cholera. Jedno pytanie czy to była twojw przerzutka chyba nie............wiec niech sobie każdy robi co chce .Jedni jeżdzą na tych przerzutak inni testują wolna wola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 8 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 A ja na to: "Róbta co chceta" :lol: Test był "oryginalny"... Jedyne, do czego można się przyczepić to brak kamery, chciaż taki film mógłby być duży objętościowo no i trzeba mieć kamerę :| Sami kiedyś z kumplami "tuningowaliśmy" kierownicę Kalloya sztangą, ubaw był niezły :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 8 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 A ja na to: "Róbta co chceta" :lol: .... Sami kiedyś z kumplami "tuningowaliśmy" kierownicę Kalloya sztangą, ubaw był niezły :lol: i co ten tuning dal ??? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 8 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 A ja na to: "Róbta co chceta" :lol: .... Sami kiedyś z kumplami "tuningowaliśmy" kierownicę Kalloya sztangą, ubaw był niezły :lol: i co ten tuning dal ??? :twisted: To oczywiste -> była prawie płaska -> mniejsze opory powietrza :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 8 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 A ja na to: "Róbta co chceta" :lol: .... Sami kiedyś z kumplami "tuningowaliśmy" kierownicę Kalloya sztangą, ubaw był niezły :lol: i co ten tuning dal ??? :twisted: To oczywiste -> była prawie płaska -> mniejsze opory powietrza :lol: czyli dalo sie jeszcze zalozyc do roweru :twisted: precyzyjna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flower Napisano 10 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Hej! Ciesze się Bizon, że mogłem Cię troszkę rozbawić swoją odpowiedzią, ale wolę jak sprzęt testuje się w trudnych warunkach np.eXtremalne skoki, zjazdy, ciężkie podjazdy, ale żeby rozbijać przerzutkę młotkiem czy czymś tam i robić z tego ciekawy temat! Obejrzyj sobie kilka programów na kanale Extreme Sports to zobaczysz jak tam testują sprzęt i rowerki, a naprawdę jest na co popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Akurat mam ten program i oglądam a co komu do tego że ktoś niszczy przerzutke tak cieżko zrozumiec ,że to jego przerzutak i może z nią sobie zrobic co mu sie podoba.Może ja sprzedać powieścić na ścianie ,zrobić z niej kolczyki ,rozwalić młotkiem niech sobie robi co chce,Przecież to JEGO przerzutka i tyle .Dla mnie to może ją nawet zjeść ,jego przerzutak i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flower Napisano 10 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 OK niech będzie! Zjadł i koniec kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.